santso 4 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Υποτιθεται πως ο Θωμας δεν εχει σαβουρα.... :P http://www.thomann.de/gr/harley_benton_valuestrings_010.htm Τι να΄ναι αραγε αυτες? Τρωγονται? .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chiego Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 μιας και τις εχω βαλει πανω σε οργανο, θα ελεγα οτι απο το σετακι μονο οι E, A, D μου αφησαν καλη εντιπωση. γενικοτερα οι fender ηταν για μενα οι χηροτερες χορδες που εχω παιξει αλα την θεση την πειρε η harley benton. αλοστε οπως και στα οργανα το θεμα και με της χορδες ειναι υποκειμενικο το τι καθετε στον καθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Τι να΄ναι αραγε αυτες? Τρωγονται? Δεν ξερω αν τρωγονται (με την πεινα που εχει πεσει ολα θα τα τρωμε σε λιγο...) αλλα σαν χορδες ειναι χαλια. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Εγώ τις έπαιρνα καποιο διάστημα και τις έβαζα πρίν το live και μετά τις άλλαζα.Για κανα 2-3 ώρες καλές είναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Δεν ξερω αν τρωγονται (με την πεινα που εχει πεσει ολα θα τα τρωμε σε λιγο...) αλλα σαν χορδες ειναι χαλια. Θα΄ναι χρησιμες για να κοβεις φετες τα αυγα.... ;D ;D .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Εγώ τις έπαιρνα καποιο διάστημα και τις έβαζα πρίν το live και μετά τις άλλαζα.Για κανα 2-3 ώρες καλές είναι ;D και σταύρωνες κούρδισμα για πάνω από 10 λεπτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 και σταύρωνες κούρδισμα για πάνω από 10 λεπτά? Εχει αυτή την κιθάρα ;D http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 ειχα παρει 15 νομιζω σετ (πιο ακριβες ηταν ...πεσανε πολυ) λοιπον ..... μετα απο 1 και βαλε χρονο ...ακομα καλα παιζουν metal ;D ;D ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Επειδή τις έχω βάλει και εγώ θα πω ότι δεν είναι και τόσο χάλια. Ένα 12ωράκι το έχουν αρκετά καλά μετά είναι το θέμα... μιας και τις εχω βαλει πανω σε οργανο, θα ελεγα οτι απο το σετακι μονο οι E, A, D μου αφησαν καλη εντύπωση. Όντως. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Θέλουν αλλαγή πιο συχνά από τις ghs που βάζω αλλά κατά τ' άλλα είναι οκ. Ειδικά για προτζεκτάκια κιθάρας που θέλω να βλέπω απλά πως εξελίσσονται και να τα αλλάζω, είναι μια χαρά και γλυτώνεις το κόστος του να χαλάσεις ένα ακριβότερο σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση