Προς το περιεχόμενο

Λυσεις σε πρόβλημα με την ακουστική χώρου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου για κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσεις πάααααρα πολλά φράγκα με αμφίβολο μερικές φορές αποτέλεσμα... Εμείς για να μονώσουμε ένα μικρό χώρο 3χ5 μέτρα δώσαμε 1000 ευραίους συνολικά αλλά το δωμάτιο είναι σε χωριό (Σχηματάρι) και σχετικά απόμερα... Ο πετροβάμβακας πήγε 300 ευρώ, άλλα τόσα οι γυψοσανίδες και άλλα 300 ο μάστορας. Τα υπόλοιπα πήγαν σε αυγοθήκες, σιλικόνες και μπύρες!!! Αλλά όπως είπα είμαστε και ψιλοαπόμερα...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πάντως μένω στον 7ο και όταν έκανα παραγωγή με hi fi speakers ερχόταν μια κοπέλα απο τον 4ο και έλεγε ότι την ενοχλεί το "beat".

Τώρα με τα monitors δεν έχω δεχτεί παρατήρηση. Ίσως βοήθησε το ότι έφτιαξα βάσεις απο πετροβάβμακα για να μην συντονίζεται άμεσα το γραφείο.

Όπως το βλέπω, η μόνωση είναι πολυτέλεια, η ακουστική όμως όχι. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά χρήματα για μια σωστή ακουυστική αρκέι να υπάρχει μεράκι.

πλακακι εχει κατω και τα ηχεια εχουν πισω τους και απεναντιτους τειχο !!το δωματιο εχει και ντουλαπες μεσα ενα κλασσικο υπνοδωματιο δλδ.

πεστε και γενικα ιδεες αν θελετε γιατι μαζευω γενικα πληροφοριες ετσι ωστε μολις εξαντληθουν να κανω ανακαινηση στο δωματιο !! :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου