georgekz750 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Το τροφοδοτικο θα το επιλεξεις συμφωνα με τις απαιτησεις του εξοπλισμου σου(κανε και μια προβλεψη για το τι θα παρεις ακομη στο μελλον-οσο ειναι αυτο εφικτο). Κατσε,βρες το τι χρειαζεται το καθε πεταλι (V-mΑ),μαζεψε τα ολα μαζι και μετα αρχισε το ψαξιμο στα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου που θα παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 είναι true bypass ή buffer?? τι σε νοιαζει? αφου οι μαγνητες σου ειναι active & η κιθαρα σου εχει preamp με low impedance output. ;),αρα το σημα σου περναει σαν νερακι μεσα απο οτιδηποτε buffer (τα καλα της τεχνολογιας... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doken Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 τι σε νοιαζει? αφου οι μαγνητες σου ειναι active & η κιθαρα σου εχει preamp με low impedance output. ;),αρα το σημα σου περναει σαν νερακι μεσα απο οτιδηποτε buffer (τα καλα της τεχνολογιας... ;D) μακάρι,απ το στόμα σου και στου θεού το αυτί :) απλά έχω μπερδευτεί απο το δίαβασμα κάποιοι λένε οτι πρέπει να έχεις buffer στην αρχή και στο τέλος κ.τ.λ τελικά παράγγειλα το vodoo lab plus 2 και το tc electronics για κουρδηστήρι, το οποίο θα μπει πρώτο στην αλυσίδα (είναι true bypass) ή θα συνδεθεί με το volume pedal πάντος έχω ένσταση νομίζω ότι το cry baby CLASIC είναι και αυτό bypass και όχι buffer ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 απλά έχω μπερδευτεί απο το δίαβασμα κάποιοι λένε οτι πρέπει να έχεις buffer στην αρχή και στο τέλος κ.τ.λ 1.Oι μαγνητες & o low impedance preamp της κιθαρας σου ειναι το καλυτερο buffer και ειναι και εκει που ΠΡΕΠΕΙ (δηλ.στην ΑΡΧΗ της αλυσιδας) 2.τα Tbp πεταλια δεν ειναι παντα και η καλυτερη επιλογη 3.Γυρω στα ...4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κιθαριστες... ;D εχουν γραψει ιστορια με μη TBP πεταλια (& wah),το οτι ολοι οι ...internet gear gurus πιπιλανε μια καραμελα για την "ανωτεροτητα" των tbp πεταλιων απο το 2000 και μετα που βγηκαν τα TBP πεταλια δεν σημαινει και τιποτα... ;D 4.μη πολυσκας,αν σου ακουγεται καλα ο ηχος ΕΙΝΑΙ και καλος.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση