Loki Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Ηταν fuzzy το blackfire και δεν ήταν το Metal muff ??? Πάντως όντως το συγκεκριμένο πεταλι έχει τόνους gain και είναι περισσότερο για μέταλ αλλά με το να χαμηλώσεις το Gain και να παίξεις με τις ρυθμίσεις φαντάζομαι ότι θα μπορείς να βγάλεις μια χαρά hard rock ήχο και με το πετάλι και προπάντων με τον ενισχυτή σου (έκτος αν έχει τόσο χάλια ήχο σε χαμηλές εντάσεις , που δεν το νομίζω). Μηπως απλά σε έχει πιάσει GAS και θες να αγοράσεις κάτι καινούριο? ;D Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Εγω θα σου προτεινα να κοψεις λιγο το γκειν στο μεταλ μαφ και να το παλεψεις με αυτο.το εχω και γω και λεει πολλα το πεταλι πιστευω.Οσο για τον bugera δωσε μου τη γνωμη σου αν 8ελεις στο θεμα που μολις ανεβασα γιατι θα με βοηθουσες πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Εγω θα σου προτεινα να κοψεις λιγο το γκειν στο μεταλ μαφ και να το παλεψεις με αυτο.το εχω και γω και λεει πολλα το πεταλι πιστευω.Οσο για τον bugera δωσε μου τη γνωμη σου αν 8ελεις στο θεμα που μολις ανεβασα γιατι θα με βοηθουσες πολυ. +1 Θα πρόσθετα επίσης στο eq του να ρίξεις το tremble και να ανεβάσεις το mid για να γίνει πιο οργανικός ο ήχος, αν ασχοληθείς με το eq του θα ανακαλύψεις ενα καινούγιο πετάλι :), γενικά είναι το μοναδικό πετάλι που έχω σπαταλήσει τόσο πολλές ώρες για να το ανακαλύψω κ συνέχεια ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για αυτο, αν το ψάξεις σίγουρα θα βγάλεις ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sardas Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Αν θες αυτο το μαρσαλοηχο του Slash ,λιγο Gary ή Bonamasa και ..... .................................................Suhr Riot...................................................... έχω και δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jesu Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Το Telegun μ'αρεσει παρα πολυ αλλα το θεμα ειναι πως ειναι λιγο βαρυ για Hard Rock. Ασε που κοστιζει οσο ο bugera :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argimet Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Πρωτα απ όλα το gas είναι έμφυτο και κύριο χαρακτηριστικό μου.Το Blackfire ο ήχος μου ακούγεται όπως πχ ήταν στους Slayer στα πρώτα cd ψιλοσκατομενος ενω με το metal muff ο ήχος ακούγεται καθαρός και πιο συμπαγές χωρίς τζιτζικια.Το να κατεβασω το gain είναι αυτό που έχω κάνει τώρα γιατί χριαζομαι τέτοιο ήχο για κάτι κομμάτια που θα παίξω με το οδειο μου σε ένα live αλλά δεν είναι και το ποιο βολικό να αλλάζω συνέχεια τον ήχο μου.Αυτό με το eq δεν το έχω κάνει γιατί έχω βρει ένα συγκεκριμένο ήχο που μ αρέσει πολυ συγκεκριμένα το treble το έχω 11:00 το mid 7-8:00 και το bass 1-2:00 ενω το gain ανάλογα μπορεί να είναι χαμηλωμενο ή ανεβασμένο.Πάντως ένα είναι σίγουρο πως άμα πουλησω το Blackfire θα πάρω σίγουρα άλλο διαφορετικά δεν παίζει να πάρω γιατί πρώτον είμαι 16 και να έχω τα λεφτά δεν πρόκειται να με αφήσουν >:( γιατί μου λένε τι να τα κανείς τόσα πεταλια και δεύτερον έρχονται 3 συναυλίες που θέλω να πάω ;D και πανε 160 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 +1 για MSD. Και τελείωσες... http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoros1994 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Κάτι σαν το metal zone της boss δεν θα έκανε δουλειά ; κοίτα και πεταλάκια digitech για overdrive φάση. Από περιέργια, με τι κιθάρα παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Κάτι σαν το metal zone της boss δεν θα έκανε δουλειά ; Παναγια μου το ΑΠΟΛΥΤΟ τζιτζικι!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoros1994 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Παναγια μου το ΑΠΟΛΥΤΟ τζιτζικι!!!!!!!!! Σίγουρα.. Αλλά είναι μια φτηνή λύση.. Δεν είμαι και πολύ σχετικός από αυτά .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση