atreu73 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Χρήσιμες συμβουλές. 04_O_Παπαγάλος.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Μ' άρεσε η μελωδία της φωνής και η ερμηνεία, αλλά μέχρι εκεί. Η ενορχήστρωση είναι εντελώς διεκπεραιωτική, η δομή και η φόρμα επίσης, το μεσαίο ορχηστρικό τμήμα με το πιάνο κάνει κοιλιά, το ρυθμικό είναι απλοϊκό κ.λπ. Είναι καλό κομμάτι, με καλούς στίχους (που όμως δεν πολυακούγονται λόγω μείξης και ίσως και εκφοράς) αλλά δεν αναδεικνύεται από τη συγκεκριμένη εγγραφή, και είναι κρίμα. Δούλεψέ το κι άλλο. Μην βαριέσαι! ;) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Το πιανο (που ακολουθει ακριβως τη μελωδια της φωνης) ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ το κομματι (και εκνευριζει τον ακροατη μια και σκεπαζει τη φωνη),κριμα γιατι οι στιχοι,οσο μπορω να καταλαβω,ειναι καλοι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Το τραγούδι, μουσικά μου άρεσε. Δεν κατάλαβα γρι από στίχους βέβαια και η φωνή παραμόρφωνε. Αυτό που χρειάζεσαι αρχικά, κατά την άποψή μου, είναι ένα καλό (ή μέτριο) μικρόφωνο για φωνητικά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Τα βασικα στα ειπαν. Μου λειπει και κατι σαν ρεφρεν ::) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση