emgakias Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Aυτη την δειαρκεια που εχει ο moore με την LES PAUL μπορει να επιτευχθει?? τι παραπανω χρισιμοποιιει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Γενικά για να πετύχεις μεγάλο sustain σε πρώτη φάση θα χρειαστείς μια σεβαστή ποσόστητα παραμόρφωσης(όχι απαραίτητα heavy metal).Στη συνέχεια όσο αφορά τα επιπλέον παίζει ο compressor(λεπτομέριες του τι κάνει ακριβώς μπορείς να βρεις σε άρθρα του noiz :wink: )o οποιός σου δίνει το επιπλέον sustain κρατώντας το σήμα "ζωντανό" να στο πω έτσι απλοικά. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Τον δικό του τεκυι, μηχανήματα χιλιάδων $ και αντίστοιχα στούντιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 ένας κομπρέσορας, ένα overdrive/booster, και ένας κατα προτίμηση λαμπάτος ενισχυτής. leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Απλα πραματα: τα χερια του και ενας ενισχυτης σχεδον τερματισμενος. "Κοιταζουμε" τον ενισχυτη και βρισκουμε το σημειο στο οποιο εχουμε το καλυτερο feedback παταμε τη νοτα που θελουμε,ανακατωνουμε & σερβιρουμε :wink: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 αν αγοράσεις...ενα soldanaki...SLO και μια Gibson η οποία να παίζει (σπάνιο είδος) και επίσης καταφέρεις να το ανοίξεις τόσο χωρίς να σε βομβαρδίσει ο ελληνικός στρατός...νομίζω θα έχεις το επιθυμιτό αποτέλεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 το πιο απλο ειναι ενα Sustainer...αν εννοεις σαν την διαρκεια που εχει στη live εκτελεση του parissiene walkways. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 αν αγοράσεις...ενα soldanaki...SLO και μια Gibson η οποία να παίζει (σπάνιο είδος) και επίσης καταφέρεις να το ανοίξεις τόσο χωρίς να σε βομβαρδίσει ο ελληνικός στρατός...νομίζω θα έχεις το επιθυμιτό αποτέλεσμα... Νομίζω πριν καταφθάσει ο στρατός θα έχει έρθει η γιαγιά απο τον κάτω όροφο με τον πλάστη :lol: :lol: :lol: Για home καταστάσεις με έναν compressor/sustainer νομίζω κάνεις δουλειά.Σε live λέω να δοκιμάσω και εγώ αυτό το "κοιτάζουμε" πιο εντατικά. :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 ... και μια Gibson η οποία να παίζει (σπάνιο είδος) ... Με πόσες έπαιξες και δεν σου έκαναν ? Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Είχα κι εγώ την ίδια απορία ;) Πάντως, τελευταία, χρησιμοποιώ ένα BOSS SD-1 σαν booster για το Marshall BB-2 και μπορώ να κρατήσω μια νότα...αιώνες!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση