Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Συγχαρητήρια! Φοβερή επιλογή για πρώτο! Να δούμε τι θα μας παίζεις σε έξη μήνες. :D Τι λόξα έπεσε με τα γύφτικα... κι η πλάκα είναι πως η τεχνοτροπία φαίνεται να τρέχει στο αίμα του Ελληνα. Ωραία! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Φίλε είσαι ωραίος!Φαίνεται η μουσικότητα σου. Στα αυτία μου ακούγεται κάτι σαν μποσα νοβα με στοιχεία jypsy jazz. Δές και αυτό το ραδιόφωνο,μάλλον θα σε ενδιαφέρει. http://www.jazzradio.com/gypsyjazz Thanks για το ραδιο εχει ωραια πραγματακια και thanks για τα καλα σου λογια. Συγχαρητήρια! Φοβερή επιλογή για πρώτο! Να δούμε τι θα μας παίζεις σε έξη μήνες. :D Τι λόξα έπεσε με τα γύφτικα... κι η πλάκα είναι πως η τεχνοτροπία φαίνεται να τρέχει στο αίμα του Ελληνα. Ωραία! Ελπιζω να παιζω καλύτερα σε 6 μηνες και να μην σε απογοητεύσω....μαλλον ολοι κρύβουμε ενα γυφτο μεσα μας αρκει να τον βγαλουμε προς τα εξω !!!! ;D Λες να πουλήσω το σπιτι και να αγορασω τροχοσπιτο ? ;D ;D http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 συγχαρητήρια κι από μένα! καλωσήρθες στον καβαλάρη πίεσης :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Φίλος, τι τροχόσπιτο λες; Ήδη στη σκηνή είσαι... Μπράβο σου. Τρομερός! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Αχ αυτο το μινορε Gypsy Jazz σκοτώνει.. Αψογος!! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Μπραβο και απο εμενα φιλος, ωραιοτατος!! Αντε και με Datsun-μπατακες-κιλιμιαχαλιά.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 συγχαρητήρια κι από μένα! καλωσήρθες στον καβαλάρη πίεσης :) Φίλος, τι τροχόσπιτο λες; Ήδη στη σκηνή είσαι... Μπράβο σου. Τρομερός! Αχ αυτο το μινορε Gypsy Jazz σκοτώνει.. Αψογος!! Μπραβο και απο εμενα φιλος, ωραιοτατος!! Αντε και με Datsun-μπατακες-κιλιμιαχαλιά.... :) Ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας .....παω να πω στην γυναίκα μου τα ευχαριστα!!!! Γυναικα μετακομιζουμε !!!!! Τοπος κατοικιας "Οπου ξημερώσει" ;D ;D Αντε μπας και φαμ κανα καρπουι της προκοπης επιτελους! ;D http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Μου το χάλασες το όνειρο!! Είχα πιστέψει ότι ήσουν η μετεμψύχωση του hendrix! ...τώρα μετά απο αυτό μπερδεύτηκα.... :-\ ;D ;D Μπράβο, περιμένουμε κι άλλα τέτοια...(αλλά και απο τα άλλα... ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Μου το χάλασες το όνειρο!! Είχα πιστέψει ότι ήσουν η μετεμψύχωση του hendrix! ...τώρα μετά απο αυτό μπερδεύτηκα.... :-\ ;D ;D Μπράβο, περιμένουμε κι άλλα τέτοια...(αλλά και απο τα άλλα... ;D) ;D Μαλλον απο το πολυ blues που επαιζα μαυρισε η ψυχή μου και μου το γύρισε στο γύφτικο !! ;D ;D Ευχαριστω για το σχολιο.. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiwtis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 αν και τετοιου ειδους ακουσματα δεν εχω ακομα, το ακουω ευχαριστα...μπραβο σου Μιχαλη πολυ καλη προσπαθεια ;) ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση