kotsadoros Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 γεια χαρα σε ολους , ο τιτλος τα λεει ολα , καθε σχολιο ευπροσδεκτο. ;) les-01.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Εξαιρετικό, συγχαρητήρια. Αν και "μοντερνίζει/τζαζίζει" ;D ελαφρώς για τα γούστα μου - ειδικά προς το φινάλε (βλ. R.Ford), δείχνει όλα τα καλά που διαθέτεις, και είναι πολλά ;). The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Oμορφο φρασεολογιο και εξαιρετο vibrato!Μ'αρεσει και το fusion περασματακι. Αναμενουμε το επομενο Κotsadoros. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Φοβερός! Τι gear χρησιμοποιησες στο τραγουδι; Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 εξαιρετικος ηχος, πολυπροσωπο παιξιμο! ευγε κι απο μενα απο τις λιγες φορες που μου αρεσει γκαζωμενη LesPaul_oid ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Μου άρεσε πάρα πολύ, ευχαριστούμε και μπράβο :) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 ωραίος...!!! αλλά το heavy που κολλάει ;D μην παρεξηγηθώ ,αλλά αυτά τα... heavy blues ,soft blues, tractor blues ..dark blues... μου είναι δύσπεπτα :D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση