samy paraga Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2012 Ο ντράμερ κρατάει λάθος τις μπαγκέτες Ο μπασίστας με τη σερβάντα παίζει πολλά O κιθαρίστας 2-3 ακκόρντα μόνο παίζει Το σαξόφωνο είναι άντε γειά Ο τραγουδιστής είναι μουγκός Ian Dury & The Blockheads - Hit Me With Your Rhythm Stick (Live) ΖΗΛΕΥΩ Τι ευφυής μπασσογραμμή είναι αυτή.... Από έναν τρελλαμένο και πολύ αγαπημένο μπασίστα Κι εγώ ζηλεύω αυτή τη μπάντα ,τουλάχιστον όμως είχα τη τύχη να τη δω στο σπόρτινγκ πίσω στη δεκαετία του 80 και ήταν πραγματικά απίστευτοι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό είναι για κοίνους ξέρουνε να ακούνε. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Spyro ελπιζω να εχεις ακουσει αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Killing in the Name (jazz version) Ειλικρινά μου φαινεται από τα πιο ξενέρωτα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ! Σοβαρά το λέω. Μου φαίνεται σκέτη μάπα! Δεν έχω πρόβλημα με την τζάζ, προφανώς όχι με το πιάνο, αλλά το πράγμα βρωμάει... Ούτε στο ασανσέρ δε θα ήθελα να τα ακούω! Πώπω... σορρυ ρε Σπύρο... Ελπίζω να μη σε χάλασα... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Ειλικρινά μου φαινεται από τα πιο ξενέρωτα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ! Σοβαρά το λέω. Μου φαίνεται σκέτη μάπα! Δεν έχω πρόβλημα με την τζάζ, προφανώς όχι με το πιάνο, αλλά το πράγμα βρωμάει... Ούτε στο ασανσέρ δε θα ήθελα να τα ακούω! Πώπω... σορρυ ρε Σπύρο... Ελπίζω να μη σε χάλασα... +10 καποια πραγματα απλα δεν κολλανε...οπως το πρακατω think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Αυτα τα εητις παρ ολη την καγκουρια τους ειχαν κατι τελικα... :D Κι απο φωνη :P, φωναρες οι...Dollie.. Στο 0:40 η Ντολα βαζει το χερι στο λαιμο ωσαν σφαγιο. Ρε μηπως το ''Θα τη σφαξω'' ηταν διεθνες τελικα? ;D Dollie De Luxe - Queen of the night-Satisfaction GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Ricky Martin Shake Your Bon Bon high defination best quality ever by nishant srivastava Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 γιατι απλα ειναι αναντικαταστατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις