gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Aγαπητε Σουηδε να σου θυμισω και καποια απ τους ιδιους που τα ξερεις καλα: Motörhead - Iron Horse (Born to Lose) - YouTube Η καλυτερη βερσιον του κομματιου(με Larry Wallis). Επειδη το perfect ειναι δισκαρα(και γουσταρουμε Robertson). Ασχετο με Head αλλα παιζω στοιχημα οτι γουσταρεις Randy California. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 1) Aγαπητε Σουηδε να σου θυμισω και καποια απ τους ιδιους που τα ξερεις καλα: 2) Ασχετο με Head αλλα παιζω στοιχημα οτι γουσταρεις Randy California. 1) ;) Eιδικά Shine/Robertson 2) Κέρδισες. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Αφιερωμενο στο Συλλογο των απανταχου Σουηδων! Το αγαπημενο μου!(Σοβαρα). gvour αν μου πεις τι σου θυμιζει θα σε παραδεχτω... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Σ ωραιος δασκαλε. Mη μου πεις οτι δεν ειναι κομματαρα κι οτι δεν τα σπαει το ρεφραιν. Το Dancin'queen μου θυμιζει αυτο: ;D ;D ;D Τι κερδιζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 IΣΕ ΜΑΙΓΑΛΛΟΣ ΑΛΥΤΟΙΣ! ;D ;D ;D Κερδιζεις ταξιδι πενθημερον στη Σουηδια με μονοημερον εκδρομη στη Δανιμαρκια... Οι Αbba εχουν κατι κομματαρες τρελλες.. ;) Κι ο Μορλει τους ακουει,με walkman... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν πέρα από τη πλάκα το 1o LP που αγόρασα ήταν αυτό. Το οποίο φυλλάω ως κόρην οφθαλμού. Και εκτός των πολύ γνωστών επιτυχιών που έκανε, είχε και κομμάτια σαν αυτό. Είδες καμιά φορά η μοίρα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Κερδιζεις ταξιδι πενθημερον στη Σουηδια με μονοημερον εκδρομη στη Δανιμαρκια... G-shakespeare-vour, καλά να περάσεις! Κι ο Μορλει τους ακουει,με walkman... :D Ο Bowes τους ακούει με Walkmanwoman ("Δανεικό" από φίλο που αποκαλούσε τις γκαρσόνες μπάρμανγούμαν, και ουδεμία σχέση με τον Danny Bowes)! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν πέρα από τη πλάκα Είδες καμιά φορά η μοίρα. Ποια πλακα? Αγαπαμε Abba λεμε! Ρε τους ατιμους,δε μπορουσαν να αποφυγουν τη μελωδια με τιποτα! Αφου δεν πηρες πρωτο δισκο καμια Ροζα Εσκεναζυ,δοξα τω θεω να λες... ;D Ο Bowes τους ακούει με Walkmanwoman Τελικα ναι ε? :-X Τον ξεσκονιζει τον κουραμπιε ε? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα ναι ε? :-X Τον ξεσκονιζει τον κουραμπιε ε? Μήπως χτενίζει και τα κανταίφια δεν ξέρω! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως χτενίζει και τα κανταίφια δεν ξέρω! :) Τι εισαι ομως ε? Να βρεις,να μας το χτυπησεις... :D Δε μας νοιαζει ρε.Ειμαστε ανωτεροι αθρώποι ρε. :-X Ακου εδω φωναρα.... thunder I'll be waiting - YouTube GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις