greekdrums Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Dhafer Youssef Quartet - Les Ondes Orientales μαγεία... www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Αφιερωμένο... από το αγόρι που μας ετοιμάζει για εκεί που λέει ο τίτλος του τραγουδιού.. Talking Heads - Road To Nowhere Talking Heads - Road To Nowhere - YouTube all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Το soundtrack της μέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Το soundtrack της μέρας ;D ;D ;D Μπράβο... μπράβο... βλέπω ότι όλοι σιγά-σιγά μπαίνουμε στο mood. ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 ;D ;D ;D Μπράβο... μπράβο... βλέπω ότι όλοι σιγά-σιγά μπαίνουμε στο mood. ;) Ναι γιατί μετά ακολουθεί αυτό Black Sabbath Paranoid Με το ΓΑΠ στα φωνητικά να μας χορεύει στο ταψί :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 OΚ λοιπόν... πάρε ένα και από εμένα στο ίδιο κλίμα (αυτό που θα ακολουθήσει σήμερα το βράδυ στην Βουλή των Ελλήνων) ;) Ευκαιρία να θυμηθώ και τα νιάτα μου ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 OΚ λοιπόν... πάρε ένα και από εμένα στο ίδιο κλίμα (αυτό που θα ακολουθήσει σήμερα το βράδυ στην Βουλή των Ελλήνων) ;) Ευκαιρία να θυμηθώ και τα νιάτα μου ;D Άντε μιας και μόνο μέσω της ομοιοπαθητικής αντέχεται αυτή η μέρα το καλύτερο για το τέλος όταν θα είναι πια αργά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Keith Emerson - Creole Dance Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Vangelis - Mask (Movement 1) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Λίγο νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά ................ δύσκολη μέρα. Πολύ γλυκιά φωνή. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις