samy paraga Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Καλά Χριστούγεννα κύριε Λώρενς No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Simply Red YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW IF YOU DONT KNOW ME BY NOW STARS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Ωραια κομματια december στα γουστα μου .Για μενα τα εβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 UFO bella donna gary moore - still got the blues www.youtube.com/watch?v=Xx3yXUunEq8&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Ξεκίνησα από τη μουσική των τίτλων και κατέληξα να ξαναδώ αυτή την αριστουργηματικά ταινία μετά από 20 χρόνια ξανά .Αυτός ο άνθρωπος ο Κιούμπρικ και η μανία του για τη τελειότητα σε όλους τους τομείς σε κάνει να κόβεις φλέβες . Επίκαιρο μουσικό κλίμα για μια χώρα που βουλιάζει όλο και πιο πολύ στον απόπατο με τραγικό τρόπο, σαν το πρωταγωνιστή της ταινίας . Barry Lyndon - Soundtrack No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Ry Cooder Live - Crazy 'Bout An Automobile (1982) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Ε αφού ακούει ο Γιώργος Hiatt, να βάλω κι εγώ το αγαπημένο καλοκαιρινό κομμάτι του γιού μου..... But the master of disaster Gets tangled in his telecaster He can't play it any faster When he plays the blues When he had the heart to ask her And every note just shook the plaster Now he's just a mean old bastard When he plays the blues Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Κωστα απο μικρα φαινονται τα παιδια που θα προκοψουν. ;D Και ειπαμε απαγορευονται τα θρησκευτικα σχολια αλλα ο Hiatt ειναι ΘΕΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 The Pretenders - My City Was Gone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastersoundstudio Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, νέο μέλος είμαι και πρώτο post εδώ. Αυτά που ακούο αυτή τη στιγμή, αν και παιδί του metal, μιας και πλησιάζω την 3η 10ετία μου, τα τελευταία χρόνια έχω πολύ κόλλημα με Hard Rock και AOR μπάντες και ειδικά τώρα τελευταία με τις hybrid φάσεις που αρκετές μπάντες καταφέρνουν να ενσωματώσουν πολύ καλά στην μουσική τους. Την Hard Heavy Rock όπως οι Crazy Lixx, Shakra και άλλα παρόμοια σχήματα. Και ακόμη άκουσα το νέο OUTLOUD που μου άρεσε πολύ και το νέο InFlames που είναι πάρα πάρα πολύ καλό. Το νέο Dream Theater δεν με τρέλανε όπως επίσης το νέο Iced Earth το θεωρό απλά πολύ πολύ ρηχό και βαρετό και μου θυμίζει έντονα τις τελευταίες τους δουλείες, χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρων ! Master Sound Studio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις