Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ξεκίνησα από τη μουσική των τίτλων και κατέληξα να ξαναδώ αυτή την αριστουργηματικά ταινία μετά από 20 χρόνια ξανά .Αυτός ο άνθρωπος ο Κιούμπρικ και η μανία του για τη τελειότητα σε όλους τους τομείς σε κάνει να κόβεις φλέβες .

Επίκαιρο μουσικό κλίμα για μια χώρα που βουλιάζει όλο και πιο πολύ στον απόπατο με τραγικό τρόπο, σαν το πρωταγωνιστή της ταινίας  .

Barry Lyndon - Soundtrack

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε αφού ακούει ο Γιώργος Hiatt, να βάλω κι εγώ το αγαπημένο καλοκαιρινό κομμάτι του γιού μου.....

But the master of disaster

Gets tangled in his telecaster

He can't play it any faster

When he plays the blues

When he had the heart to ask her

And every note just shook the plaster

Now he's just a mean old bastard

When he plays the blues

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Κωστα απο μικρα φαινονται τα παιδια που θα προκοψουν. ;D

Και ειπαμε απαγορευονται τα θρησκευτικα σχολια αλλα ο Hiatt ειναι ΘΕΟΣ!

Καλησπέρα παιδιά,

νέο μέλος είμαι και πρώτο post εδώ. Αυτά που ακούο αυτή τη στιγμή, αν και παιδί του metal, μιας και πλησιάζω την 3η 10ετία μου, τα τελευταία χρόνια έχω πολύ κόλλημα με Hard Rock και AOR μπάντες και ειδικά τώρα τελευταία με τις hybrid φάσεις που αρκετές μπάντες καταφέρνουν να ενσωματώσουν πολύ καλά στην μουσική τους.

Την Hard Heavy Rock όπως οι Crazy Lixx, Shakra και άλλα παρόμοια σχήματα. Και ακόμη άκουσα το νέο OUTLOUD που μου άρεσε πολύ και το νέο InFlames που είναι πάρα πάρα πολύ καλό. Το νέο Dream Theater δεν με τρέλανε όπως επίσης το νέο Iced Earth το θεωρό απλά πολύ πολύ ρηχό και βαρετό και μου θυμίζει έντονα τις τελευταίες τους δουλείες, χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρων !

Master Sound Studio

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου