freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 My personal favorite the devil made me do it... Τετοια λες στο δικαστηριο? ;D ;D ;D Aφιερωμενο απ τον 17αρη στον ξαδερφο τον 37αρη... Μεσα στα 5 αγαπημενα μου απ αυτους.. Διαβασε και τους στιχους..θα σου κανουν καλο... 8) Συμφωνώ! Και σαν έναυσμα από αυτή τη κουβέντα θα τους ακούσω-ψάξω ΑΚΟΜΑ περισσότερο. Η άνθρωποι έχουν αυτό το συνδυασμό θεϊκής φωνής-ηχάρας-ροκ μελωδικότητας που ευφραίνει καρδίαν... ;) Καντο!ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ! Βρες τα ''lAUGHIN ON JUDGEMENT DAY'' KAI ''BEHIND CLOSED DOORS'' oπωσδηποτε.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβασε και τους στιχους..θα σου κανουν καλο... 8) Το έπιασα το υπονοούμενο ;) :D ;D! Κομματάρα by the way….. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 til it shines&day like today.. Θες να μας παρουν τα κλαματα βραδυατικα? Για δες αυτο.... 2 τετοιες να κουνιουνται και να χουν και φωναρες θελω. Για το σπιτι.Οταν ηχογραφω και χρειαζομαι γυναικεια φωνητικα.Ξερεις κανα καλο ντελιβερι? ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Θες να μας παρουν τα κλαματα βραδυατικα? Τώρα, μας πήραν ήδη γαμώτο! 'Til it Shines On A Day Like Today - Bowes & Morley Έχω πιάσει την κλασσική και κλαίω λέμε, όχι άλλο κάρβουνο!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αρκετα εχουμε κλαψει.Sony πια. Ξερω ντελιβερι αλλα για Καβαλα πεφτει μακρια. ;) Η μια εκ των δυο αδελφων ηταν το αμορε(πως τα λεω ο π.....)του Morley. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Thunder - Too Scared Too Live Που το βρήκες βρε σατανά?? :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ο ανθρωπος δεν υπαρχει :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Που το βρήκες βρε σατανά?? :o :o Το ανεβασα ΕΓΩ αφου εψαξες.. :P :D ;D Μαλλον πατουσες to και οχι too.Δεν εξηγειται αλλιως,μου το βγαλε με την πρωτη. Εκτος αν εψαχνες στο ''Χρυσο οδηγο''... :P Η μια εκ των δυο αδελφων ηταν το αμορε(πως τα λεω ο π.....)του Morley. Καλα....για τετοιες γραφει τετοια ασματα? :o τσ τσ τσ τσ... Καλημερα σ ολους! Thunder - Love Worth Dying For GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το ανεβασα ΕΓΩ αφου εψαξες.. :P :D ;D Μαλλον πατουσες to και οχι too.Δεν εξηγειται αλλιως,μου το βγαλε με την πρωτη. Εκτος αν εψαχνες στο ''Χρυσο οδηγο''... :P Με τόσο avatar που είχα πιεί μπορεί ;D να έγραφα και το "Thunder" λάθος (άσε που από τα δάκρια θόλωνε το μάτι μου)! :P ;D Σήμερα βρήκα και αυτό (που επίσης δεν έβρισκα χθες). ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις