fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Εσύ ο αποπάνω ;D για άκουσε εδώ πράμα. Φρηρόκκο, και για σένα το τεμάχιο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Φιλος αποπανω ::) ο ανθρωπος ειναι μαστερ,εξαιρετικος. Λιγο πιο φιουζιον το κομματι για τα γουστα μου αλλα το παιξιμο σκοτω. Μην τονε πειραζετε τον φρικοροκα που γραφει τοσο ωραια πραματα,θα τονε καμετε-την εχει την ταση εδω που τα λεμε ;D ;D-σαν εσας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 το παιξιμο σκοτω. Πεντατονικίλα του κιαρατά, αλλά με τι phrasing!!!!!!!!!!! Μην τονε πειραζετε τον φρικοροκα που γραφει τοσο ωραια πραματα,θα τονε καμετε-την εχει την ταση εδω που τα λεμε ;D ;D-σαν εσας! Τι λες τώρα, μην σου πω ότι και το riff και το σόλο και τα ρυθμικά είναι καραμπίνα Φρηρόκος. Κατά βάση ροκ είναι το κομμάτι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Φιλε τι μου θυμησες τωρα,1981 αν θυμαμαι καλα στο sporting. http://www.youtube.com/watch?v=5aw2rM0w-pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Δεν παιζεται ο Cobham. Ακουω τωρα το "Drum 'n' Voice Due 2" του 2006 και ειπα να ποσταρω ενα κομματι απ'αυτο. Το αλμπουμ ειναι διαμαντι και παιζει μεσα ολη η αφροκρεμα. Brian Auger, Frank Gambale, Airto Moreira, John Patitucci, Jan Hammer κλπ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Ωραια πραματα βαλατε! Να πω την αληθεια ο Gambale με χαλαγε παλαιοτερα αλλα απο τοτε που εβγαλε την μπερουκα ανεπνευσε ο εγκεφαλος του ;D ;D και,ας μου επιτραπει η εκφρασις,κοβει κ..λους. To αγαπημενο μου κομματι απο το Spectrum με το ιδιο σεσσιον που εβαλε ο WFK. Το βιντ εχει διαφορα προβληματα στον ηχο αλλα περα απ'τα υπολοιπα και μονο για το σολο του καραφλα και του τρελοAuger αξιζει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Bon Jovi - Dry County Richie Sambora θεός.... I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Το βιντεο εχει διαφορα προβληματα στον ηχο αλλα περα απ'τα υπολοιπα και μονο για το σολο του καραφλα και του τρελοAuger αξιζειΑπιστευτος o Gambale, τι να λεμε τωρα? Μας ειχε πεσει το σαγονι οταν τον βλεπαμε live με τον Corea πριν μερικα χρονια. Μπαντα απο αλλο πλανητη. Ο Auger παλι ειναι λατρεμενος, μπορω να τον ακουω ολη μερα. Μεγαλη μορφαρα με χαρακτηριστικο παιξιμο στο Hammond, στο οποιο btw ποτε δεν συνδεει Leslie. Περιεργο αλλα κι ετσι ο τυπος σκοτωνει. Και οπως μου ειχε πει παλια κι ενας φιλος κιθαριστας που τον πρωτοακουσε σπιτι μου στο κομματι Finally Found You Out, "τα πληκτρα στον τοιχο!" ;D Δεν ειχε αδικο... Και μια ακομα κομματαρα απο το ιδιο αλμπουμ, το οποιο ειναι βεβαια το εξαιρετικο "Julie Driscoll, Brian Auger & The Trinity - Streetnoise" του 1969. http://www.youtube.com/watch?v=leEngsoA0Oc Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2014 Όταν ανοίγει την συναυλία ένας ξεκούρδιστος Bill Murray και μετά ρολλάρει ο Sonny Landreth ξερεις οτι θα ειναι φοβερή συναυλία http://www.youtube.com/watch?v=zjfaQytFq8Y In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις