Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Τουτον εδω ειμαι σιγουρος οτι τον ξερεις,"δικος" μας και παικταρα. Χαμμοντακιας και Lordικος επισης.QjvvKkw Η αληθεια ειναι οτι απο σενα τον ακουω πρωτη φορα. Πολυ καλος. Δεν μπορω να καταλαβω με τι Hammond παιζει, αν δεν με γελουν τα ματια μου τουλαχιστον το πανω πληκτρολογιο δεν ειναι waterfall, κατι που συναντας συνηθως μονο σε μοντελα Hammond μικροτερων σειρων και οχι στις σειρες A/B/C που λογικα ανηκει το παραπανω. Δεν θυμαμαι καποιο μοντελο με δυο σειρες πληκτρολογια των 61 πληκτρων (συν τις reverse color οκταβες) να μην εχει waterfall πληκτρα. Τεσπα... And now for something completely different... 8) Δυο κομματια απο τον σπανιο/αγνωστο αλμπουμ "De Fluff" του 2006, απο τους ακομα πιο αγνωστους Bootcut. Ο παλιος βεβαια και τους ξερει και εχει και το αλμπουμ σε CD. Οι Bootcut ειναι ενα project της μορφαρας που ακουει στο ονομα Rikard Sjoblom, ο οποιος ειναι πολυοργανιστας και γνωστος σαν ο κυριος συνθετης/lead κιθαριστας/πληκτρας της Prog μπανταρας Beardfish. Στο παρακατω project αφηνει εξω το Prog και παιζει πιο JazzoFunko καταστασεις. Ο ιδιος στο Hammond. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Που τους βρισκεις αυτους ρε συ? ;D ;D ;D Περα απο πλακα ειναι σουπερ και με πολυ ιδιαιτερο και δικο τους υφος. Οσο για τ'αλλα με τα 61 πληκτρα στο χαμμοντ του μαεστρου κλπ δεν καταλαβαινω τιποτα.Κινεζικα. ;D ;D Ο ιδιος παντως θεωρουσε τον εαυτο του πιο πολυ χαμμοντ παικτη παρα πληκτρα και πολλοι τον φωναζαν ακριβως γι'αυτο το λογο να παιξει μαζι τους. Αν σου τυχει παντως,εχει μια μπαντα που παιζει πολλα παλια Purple και Snake και γαζωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Που τους βρισκεις αυτους ρε συ? ;D ;D ;DΣτο τοπικο ΑΒ, διπλα στα αλλαντικα. ;D Επειδη ειμαι fan της Prog Rock γκρουπαρας Beardfish (Σουηδοι) στην οποια οπως σου ειπα ειναι μελος ο Rikard Sjoblom, δεν ηταν δυσκολο να ανακαλυψω αυτο του το project. Ενα project που ουσιαστικα αποτελειται απο τον Rikard Sjoblom στα πληκτρα και τον Petter Diamant στα ντραμς. Στο αλμπουμ παιζουν και μερικοι guest μουσικοι (κιθαρες/sax/ακ. μπασο κλπ) το υφος δε ειναι JazzFunk και γυρω απ'αυτο. Πολυ καλο αλμπουμ που μουσικα δεν εχει καμια σχεση με τα αλμπουμ των Beardfish. Ριξε ενα αυτι στα παρακατω, το ενα μολις το ανεβασα στο youtube και το δευτερο ειναι απο ενα live. Οσο για τ'αλλα με τα 61 πληκτρα στο χαμμοντ του μαεστρου κλπ δεν καταλαβαινω τιποτα.Κινεζικα. ;D ;D Τα πληκτρα των Hammond, τουλαχιστον στα μεγαλα μοντελα οπως τα Β3, C3, A100 κλπ τα οποια εχουν δυο πληκρολογια των 61 πληκτρων/5 οκταβων (συν μια 6η "μαυρη" οκταβα στα αριστερα) ειναι waterfall (απο κει πηρα και το nick μου) ειναι δηλαδη χωρις κενο στο κατω μερος τους, ειναι "γεματα" σαν του πιανου. Η διαφορα με αυτα του πιανου ειναι οτι ειναι φυσικα ελαφρυτερα και δεν εχουν "γωνια" στις ακρες τους. Αυτα τα πληκτρα ειναι ιδανικα για το ιδιαιτερο παιξιμο του Hammond, πανω σε αυτα κανεις πιο ευκολα "sweeps" με τις παλαμες κλπ. Η μαυρες (reverse color) οκταβες στα αριστερα των πληκτρολογιων δεν ειναι κανονικα πληκτρα αλλα διακοπτες με preset ηχους. Σε περιπτωση που δεν το ηξερες... 8) Στο βιντεο που ποσταρες δεν μου φαινονται τα πληκτρα του Hammond να ειναι waterfall και ειναι περιεργο για αυτο το μοντελο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Και μια και αναφεραμε τους Beardfish: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 μουσταφας λαιμαι 8) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Παμε παραλια για κανα ποτο. Κλεινουμε με την παρακατω κομματαρα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Τίτλοι τέλους! http://www.youtube.com/watch?v=qyjHqXlVn1U Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Sorry,αλλά εγώ είμαι κάφρος heavy-metalάς και γουστάρω Steel Panther και καφρίλες!!! ;D 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Τίτλοι τέλους! man, για μια στιγμή νόμιζα ότι ο Tom άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο... (φτου φτου) :P https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Ο Μεγαλος Τάκης Καρναβάς! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις