mathematician Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Φοβερό κομμάτι με υπέροχους στίχους: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Μαϊου και ΣΚΟΤΩ! http://www.youtube.com/watch?v=BW4mYuimO98 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Μαϊου και ΣΚΟΤΩ! Ενθουσιάστηκα μόλις το δα από εσένα. Το ακούω λαίμαργα με πολύ όρεξη....αλλά πολύ flat μου φαίνεται. Λείπει το super wow hit ή μου φάνηκε; Μήπως βίαζομαι; Μήπως θέλει κι άλλες ακροάσεις; ??? Δεν λέω. Δυνατά rifffs, τσαμπουκά τύμπανα. Αλλά που ναι το ρεφρέν που θα μου μείνει; Που θα μου κολλήσει στο μυαλό! Narration σχεδόν σε όλα τα κουπλέ, και ψιλοαδιάφορη μελωδική γραμμή στο chorus. Και να υποθέσω το Me And Mary Jane , το πρώτο single; Θυμίζει συνολικά όλες τις παλιές δουλειές, τίποτα νέο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Αλλά που ναι το ρεφρέν που θα μου μείνει; Στο "Blow My Mind" (που το κουπλέ είναι αντιγραφή Παπαδόπουλας), στο "Never Surrender", κλπ. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Στο "Blow My Mind" (που το κουπλέ είναι αντιγραφή Παπαδόπουλας), στο "Never Surrender", κλπ. 8) Εδώ που είναι και καπνίζουν στο βίδεο αυτοί; Μήπως είναι smokers club? :P Υγειονομικό δεν παίζει εκεί ; ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Βλέπω και γυναίκες. Πολλές! Ρε μπαγάσα, μπας και το έκανες εσύ το κλιπ? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Βλέπω και γυναίκες. Πολλές! Ρε μπαγάσα, μπας και το έκανες εσύ το κλιπ? ;D Εγώ; Όχι-ΠΟΤΕ. Τσιγάρα στα βίντεα μου ΠΟΤΕ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Εγώ; Όχι-ΠΟΤΕ. Τσιγάρα στα βίντεα μου ΠΟΤΕ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Που 'σαι ρε Σταύρο να τον ακούσεις. ;D ;D ;D Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν θέλεις και γυναίκες για τα video! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Θα το ξανα-ακούσω αύριο, όλο. Με καθαρό μυαλό. Θένκς πάντως 4 λέτινγκ μι νόου. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Ειναι προφανες απο τα βιντεος που βαλατε οτι προκειται για ορχηστρα καφενοβιων και τριγαροποτων(ισως και χασισιποτων ;D ;D ;D ;D). Αλητοβιοι δηλ! Εχει ενα δικιο ο Λακης,ειναι λιγο αναμασημα,αλλα μερικα εχουν φοβερα ριφφια οποταν με 5-6 φορες θα 'ναι καλο το αλμπουμ.Ειναι και ο ηχος του γιουτουμπ που τα κανει ολα ισωμα. @LΚ φαε κρεας,κοψε καπνισμα και θα καταλαβεις. ;D ;D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις