Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Για το φιλαράκι μου τον gvour 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Και φυσικά ένα ακόμα για το κουμπαράκι του- Φιούσιε you know I love you, you know its true ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Waterfall... ελπίζω να μην κοιμάσαι (ή να έχεις πάει έξω για ξύδια) ;D Αυτό για εμάς... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Την ευχη μας Τερρυ μου. :-* Ανταποδιδω με ενα "αλαφρυ" κι ενα "βαρυ" που παιζουν παρεα με τον Gary και στα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Waterfall... ελπίζω να μην κοιμάσαι (ή να έχεις πάει έξω για ξύδια) ;D Aκομα σπιτι ειμαι, και ακουω Albert Collins, και συγκεκριμενα το αλμπουμ "The Cool Sounds of Albert Collins" (aka "Truckin' With Albert Collins") Ειμαι σε blues διαθεση σημερα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Φιούσιε you know I love you, you know its true Love ya 2 pal and U know it too. :-* Η απόδειξη? Αφιερωμένα! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Αφιερωμένα! 8) Το λοιπόν... Αγόρια... gvour, φιούζιε και waterfall (σε blue διάθεση), αφιερωμένο- διότι ως γνωστό τους έχω μια αδυναμία ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Αδερφέ gvour, αυτό για πάρτη σου, μόνο όποιος ήταν εκεί μπορεί να καταλάβει! :-* Αγνοείστε τους "φωνακλάδες" από το κοινό, αλλά κι εγώ ούρλιαζα, ήταν επόμενο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5QuGiMAEqE8 https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 ...όποιος ήταν εκεί μπορεί να καταλάβει! :-* Ναι, καταλαβαινω. 8) Και καπακι βαζω το πρωτο live CD απ'το "Gary Moore - Essential Montreux" να ακουσω. Αφιερωμενο σε ολους. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις