Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@WFK

Κολλαει πολυ καλα με το συνολο ο Κοντραφουρης.

Και ο Γκομοζιας εχει μια απ'τις πιο ωραιες μπλουζ φωνες στην Ελλαδα,ζεστη και με "αγγλικο"χαρακτηρα,εξαιρετικος.

@BillTrantos

Eχεις δικιο ρε Μπιλ,ποτε περασε τοσος καιρος.

Yπεροχο κομματι,υπεροχο παιξιμο ο Moore.

Kαι μια δικη του κομματαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αυτό είναι ίσως το πρώτο τραγούδι που άκουσα από τον Gary Moore, και από την

πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε, και ήθελα να παίζω τέτοια θέματα...., πράγμα που ήταν  αδύνατον ;D γιατί απλά ήμουν αρχάριος.

Τελικά η κάνεις βουτιά..στα βαθιά και βγαίνεις η πνίγεσαι...

Κολλαει πολυ καλα με το συνολο ο Κοντραφουρης.

Και ο Γκομοζιας εχει μια απ'τις πιο ωραιες μπλουζ φωνες στην Ελλαδα,ζεστη και με "αγγλικο"χαρακτηρα,εξαιρετικος.

Ειναι εξαιρετικοι ολοι τους. Για να πω την αληθεια βεβαια την μπαντα δεν την ηξερα. Ο Φουρης ενταξει, ειναι παλια αγαπη και τον εχω δει ξανα live σε Jazz στιγμες. Καθησαμε στο τελος και μιλαγαμε και φυσικα μου υπεγραψε και μερικα CD του που...τυχαια ειχα πανω μου. :P ;D

Βλεπει και το εξωφυλλο του "Little Daddy's Blues" και εδειξε εκπληξη και με ρωταγε που το βρηκα lol. Ωραια βραδια, να'ναι ολοι τους καλα. image.gif

Mια και ανεφερα το "Little Daddy's Blues" παρε ενα κομματι απ'το αλμπουμ το οποιο βγηκε στην Αμερικανικη Chicken Coup Records, και ενα δευτερο με τους Baby Trio απο το zuper-dooper-limited EP (777 copies) "A New Snack".

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Η Fenδerε έβγαλε νέο μονδἐλο, το οβίνδεο που ακολουθεί είναι απ τη παρουσίαση του μόνδελου εις την έκθεση μουσικών οργάνων  του Άνω Βαρελίνου.

Μόνδελο Strapon-caster  σκάφος αγριοπασατεμπιά Ηπείρου, μπράτσο σφενδάμι Ρουδόπς

Σουλίστ Γκαριμούρης

No one wants an alien

ήθελα να παίζω τέτοια θέματα...., πράγμα που ήταν  αδύνατον ;D γιατί απλά ήμουν αρχάριος.

Τελικά η κάνεις βουτιά..στα βαθιά και βγαίνεις η πνίγεσαι...

Όλα αυτά τότε. ;)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Περικλη εχεις εμπνευση σημερα. 8) Δινουμε αρχικα ενα +1 στον Fusiongtr για το κομματι του Holdsworth τον οποιο υπεραγαπω, και παμε πισω στον Περικλη και τους Blind Faith. Και μια και του αρεσουν οι Blind Faith, αλλα και οι Spock's Beard, ας κανουμε εναν συνδυασμο και να ακουσουμε μια εκτελεσαρα του "Find My Way Back Home" των Blind Faith αλλα παιγμενο απο τον Neal Morse (ex Spock's Beard) 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου