Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 @ πυξ λαξικος Κ. Θα ήταν καλό να μη γράφεις μέσα στις παραθέσεις γιατί δεν καταλαβαίνουμε αν αυτό που διαβάζουμε το έχει γράψει αυτός που αναφέρει η παράθεση ή εσύ. ;) Νταξ Μήτσο μου, καταλάβαμε τι λέει ο φίλος πυξ λαξικός. Χρόνια σου πολλά και εσένα και φέτος φάε λάχανο τον καραφλό ;D 8) Και για όλους μας αυτό εδώ το τεμάχιο και ιδιαίτερα για τον φίλο μου τον gvour που ξέρω ότι θα το εκτιμήσει. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω εκτιμησει ηδη,εδω και πολλα χρονια! ;D ;D Χρονια πολλα και καλα σε ολους με Lizzy/Pistols παρεα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω εκτιμησει ηδη,εδω και πολλα χρονια! ;D ;D Χρονια πολλα και καλα σε ολους με Lizzy/Pistols παρεα: Αφτό ίνε ;D Πρώτη φορά το είδα τώρα... άπαιχτο 8) Πάμε δυνατά λοιπόν... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Στο αφιερωνω για εμπεδωση μια και σ'αρεσει τοσο: ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Νταξ Μήτσο μου, καταλάβαμε τι λέει ο φίλος πυξ λαξικός. Χρόνια σου πολλά και εσένα και φέτος φάε λάχανο τον καραφλό ;D 8) Κι εγώ κατάλαβα Τέρρυ, απλά το έγραψα γιατί έτσι γράφει κάθε του μήνυμα και γίνεται ψιλομπέρδεμα. ;) Να 'σαι καλά για τις ευχές! Τις ανταποδίδω στο έπακρο! Υγεία και ευτυχία πάνω από όλα! :D Όσο για τον καράφλα θα το προσπαθήσω!!! ;D ;D ;D ΥΓ: Τι κομματάρες έχετε βάλει πάλι... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Τεραστιο κομματι,για παρτη σου Δημητριε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Κομμάτι γροθιά εναντίον της παλαιορόκ δικτατορίας. Τρελό γκρουβ: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Κομμάτι γροθιά εναντίον της παλαιορόκ δικτατορίας. Τρελό γκρουβ: ;D ;D ;D Έγραψες 8) Χρόνια πολλά Σπύρο μου. ΥΓ: στο κλίμα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Είστε πολύ νέοι ακόμα..........https://www.youtube.com/watch?v=04j30fNjZSY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Τεραστιο κομματι,για παρτη σου Δημητριε: Πραγματικό heart attack! Κομματάρα!!! :o Να 'σαι καλά Γιώργο! Edit Κι ένα από τα πολλά αγαπημένα κομμάτια του Gary Moore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις