Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αυτά κάνεις και μου ανοίγεις την όρεξη... Ελπίζω σε κάνα Noiz τσίρκους στο μέλλον να μαζευτούμε και να παίξουμε αυτά (και άλλα)  ;) 8) έτσι για αλλαγή.

Amen...meditate.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Amen...meditate.gif

;D ;D

Και κάνα τέτοιο δεν θα ήταν άσχημο...  8)

http://www.youtube.com/watch?v=vkhR1L37mt8

all this has happened before and will happen again

• Moderator

Απο τα πλεον αγαπημενα μου Camel αλμπουμ. Τι δισκαρα... :-* :-*

Ακόμα μια... καταστροφή  8)

Οι άνθρωποι το «είχαν».

all this has happened before and will happen again

Τι μου θυμισες τωρα... :P Καμια 10ρια+ χρονια πριν, ερχεται ενας φιλος στο σπιτι για καφε, και ψαχνοντας στη δισκοθηκη μου τραβαει το παραπανω αλμπουμ, το κοιταζει και αρχιζει να γελαει, λεγοντας "πωωωω, κοιτα ρε μ@λ@κ@ τι σκεφτηκαν οι ανθρωποι για να πουλησουν!", και εννοουσε βεβαια το εξωφυλλο του αλμπουμ που ειναι σαν πακετο απο τσιγαρα Camel. ;D

Περιττο να σου πω τι ακουσε μετα... :P Το τι εχω ακουσει κατα καιρους απο φιλους μου δεν λεγεται. ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ακόμα μια... καταστροφή  Cool

Τι λες τωρα!τον ελιωσα αυτο το δισκο με μια παλια μου ιστορια (γεια σου ρε Ναντια) πριν 15 και κατι χροννια!

http://youtu.be/RhWDbdS-vjg

Ωραίοι οι γερμανοί, το power and passion δεν είναι και το καλύτερό τους (αν και το αγαπώ λόγω πρώτης επαφής μαζί τους), το inside πχ μου αρέσει περισσότερο. Τρελός τουμπανιέρης, ωραίος ήχος στο μπάσο.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Γκρουπαρα οι Eloy, εχουν βγαλει φανταστικα αλμπουμς, κυριως τη δεκαετια απο 1973 ως 1983-84. Απο Inside δηλαδη μεχρι και το Metromania, μετα δεν...Φοβερος ηχος με το μπασο και τα ντραμς πολυ μπροστα, τα δε πληκτρα σκοτωναν. Αυτο το αξαν του Bornemann δεν συνηθιζεται ευκολα, αλλα ειναι μια μικρη μονο λεπτομερεια στην ηχαρα που ειχαν.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου