samy paraga Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι μου ήρθε απόψε αγάπη μου ,θέλω να μπω σε οδοντωτό Όχι ότι έχω ηχητικές αναμνήσεις από την εποχή ,τους είχα δει όμως 2 φορές στη Λήδρα όντας ανήλικο ;D Ήταν στο τελείωμα της Πλάκας ,την εποχή που όλα πήγαν στα Εξάρχεια του Αρκουδέα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σε όλες τις φωτό ο Δρόλαπας παίζει με μια Peavey T-60.!!!!!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σε όλες τις φωτό ο Δρόλαπας παίζει με μια Peavey T-60.!!!!!!!! Ουδόλως τυχαίο το οβίδεον ;D ;D ;D..................οι μόνοι άνθρωπες που ήξερα να έχουν Τ-60 είναι ένας πρώην συμμαθητής ,ο Μαραθώνας και ο Δρόλαπας ...........καταλαβαίνεις τώρα επίπεδο ;D ;D ;D Αν και του Δρόλαπα είναι πειραγμένη ;).....................ωραίος κιθαρίστας No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ουδόλως τυχαίο το οβίδεον ;D ;D ;D..................οι μόνοι άνθρωπες που ήξερα να έχουν Τ-60 είναι ένας πρώην συμμαθητής ,ο Μαραθώνας και ο Δρόλαπας ...........καταλαβαίνεις τώρα επίπεδο ;D ;D ;D Αν και του Δρόλαπα είναι πειραγμένη ;).....................ωραίος κιθαρίστας Πολύ ωραίος ο Δρόλαπας! Ήξερα και μια κοπέλα παλιά που είχε μια μαύρη T-60 (την Αντιγόνη, καλή της ώρα όπου και να 'ναι). Φοβερή κιθάρα (για τα γούστα μου). Μπράβο ρε Σάμυ! Η πρώτη μου κιθάρα (που φυσικά την έχω ακόμα) είναι μια T-15 (και κλείνει 30 χρόνια περίπου). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σήκω, Μαριόλα μ’, απ’ τη γη κι από το μαύρο χώμα, ψυχή, καρδούλα μου. -Με τι χεράκια η μαύρη να σ’κωθώ, χεράκια ν’ ακουμπήσω, ψυχή, καρδούλα μου. -Κάμε τα νύχια σου τσαπιά, τις απαλάμες φτυάρια, ψυχή, καρδούλα μου. -Ρίξε το χώμα από μεριά, τις πέτρες ‘πο την άλλη, Κι έβγα, Μαριόλα μ’, να σε ιδώ, κι άπλωσε το χεράκι σου και πιάσε το δικό μου. Το μνήμα μ’ εχορτάριασε κι έλα να βοτανίσεις, Να χύσεις μαύρα δάκρυα, ίσως και μ’ αναστήσεις. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Να συνεχισω στο ιδιο υφος ;D ;D ;D με τον αγαπητο Σαμ: http://www.youtube.com/watch?v=0mzSFcUEJWU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Με το πρώτο μ' έστειλες! 8) Δεν ακούω άλλο! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Με το πρώτο μ' έστειλες! 8) Δεν ακούω άλλο! :D Ακου και το δευτερο και τα λεμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ακου και το δευτερο και τα λεμε! Το άκουσα ρε μπαγάσα, και μ' έστειλε! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις