Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω τι μου ήρθε απόψε αγάπη μου ,θέλω να μπω σε οδοντωτό

Όχι ότι έχω ηχητικές αναμνήσεις από την εποχή ,τους είχα δει όμως 2 φορές στη Λήδρα όντας ανήλικο  ;D

Ήταν στο τελείωμα της Πλάκας ,την εποχή που όλα πήγαν στα Εξάρχεια του Αρκουδέα

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Σε όλες τις φωτό ο Δρόλαπας παίζει με μια Peavey T-60.!!!!!!!!

Ουδόλως τυχαίο το οβίδεον  ;D ;D ;D..................οι μόνοι άνθρωπες που ήξερα να έχουν Τ-60 είναι ένας πρώην συμμαθητής ,ο Μαραθώνας και ο Δρόλαπας ...........καταλαβαίνεις τώρα επίπεδο  ;D ;D ;D

Αν και του Δρόλαπα είναι πειραγμένη  ;).....................ωραίος κιθαρίστας

No one wants an alien

Ουδόλως τυχαίο το οβίδεον  ;D ;D ;D..................οι μόνοι άνθρωπες που ήξερα να έχουν Τ-60 είναι ένας πρώην συμμαθητής ,ο Μαραθώνας και ο Δρόλαπας ...........καταλαβαίνεις τώρα επίπεδο  ;D ;D ;D

Αν και του Δρόλαπα είναι πειραγμένη  ;).....................ωραίος κιθαρίστας

Πολύ ωραίος ο Δρόλαπας!

Ήξερα και μια κοπέλα παλιά που είχε μια μαύρη T-60 (την Αντιγόνη, καλή της ώρα όπου και να 'ναι).

Φοβερή κιθάρα (για τα γούστα μου).

Μπράβο ρε Σάμυ!

Η πρώτη μου κιθάρα (που φυσικά την έχω ακόμα) είναι μια T-15 (και κλείνει 30 χρόνια περίπου).

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Σήκω, Μαριόλα μ’, απ’ τη γη κι από το μαύρο χώμα, ψυχή, καρδούλα μου. -Με τι χεράκια η μαύρη να σ’κωθώ, χεράκια ν’ ακουμπήσω, ψυχή, καρδούλα μου. -Κάμε τα νύχια σου τσαπιά, τις απαλάμες φτυάρια, ψυχή, καρδούλα μου. -Ρίξε το χώμα από μεριά, τις πέτρες ‘πο την άλλη, Κι έβγα, Μαριόλα μ’, να σε ιδώ, κι άπλωσε το χεράκι σου και πιάσε το δικό μου. Το μνήμα μ’ εχορτάριασε κι έλα να βοτανίσεις, Να χύσεις μαύρα δάκρυα, ίσως και μ’ αναστήσεις. 

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου