Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάστορα αυτή η Σάρα είναι φτυστή η Γιώτα η κομμώτρια μου  ;D Λες να έχει διπλή ζωή;  ::)

Aν ειχα μαλλι εκει θα κουρευομουν παρεα με Περικλαρα!

Εχει και καλη φωνη ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Φίλος κάτω τα χέρια από την κομμώτρια μου- η οποία είναι σούπερ στην δουλειά της και κοντά στο σπίτι σου  ;) ;D

Άφησε μαλλιά για να σε στείλω για κούρεμα  ;D

Φίλως αυτά τα λένε νωρίτερα ,τη προηγούμενη βδομάδα κουρεύτηκα . Αλλά έτσι είναι τη πασάρεις στους καμπριολέδες που ξέρεις πως δεν θα πάνε  και εμάς τους μαλλιαρούς άντριδες τπτ ,στην απόξω  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Η λεξη "ταλεντο" εχει πολυφορεθει και χασει την αξια της στο χωρο της μουσικης στις μερες μας. Γεμισαμε απο "ταλεντα"... :-X

Παρακατω ενα πραγματικο Ταλεντο, ενας τεραστιος Blues μουσικος και εξαιρετικος τραγουδιστης/πολυοργανιστας, ο Lucky Peterson, ο οποιος εβγαλε το πρωτο του αλμπουμ στα...12 του χρονια. ;D

Ας δουμε τρια βιντεο, το πρωτο απο το 1972 (ηταν 7 χρονων!), το δευτερο βιντεο ειναι απο το 1990 και το τριτο απο το 2010. Στα δυο πρωτα παιζει Hammond και στο τριτο κιθαρα.

Απλα Τεραστιος. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=BdVeDczMJPA

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Τα 'σπασες sotirouba!

Αλλος ωραιος χειριστης στρατ ο παρακατω σε κλασσικη κομματαρα του και σε φοβερη βερσ:

Ωραιος και ο Τερρυ με τα Ροθια.

Ειδικα υγρασια Τερρυ μου,αστα να πανε κολλαει ο τοπος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου