AuditoryDriving Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Δίσκος διαμάντι, τον ανακάλυψα με την ώρα μου... [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=ybKPjb890nE Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Δίσκος διαμάντι +1 Τι εννοεις με το "τον ανακάλυψα με την ώρα μου"? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 +1 Τι εννοεις με το "τον ανακάλυψα με την ώρα μου"? Είναι ιδιωματιαμός. Σημαίνει ότι τον είχε ξεχάσει κάτω από το ρολόϊ. :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Είναι ιδιωματιαμός. Σημαίνει ότι τον είχε ξεχάσει κάτω από το ρολόϊ. :) :) χαχαχαχαχαχαχαχ :) +1 Τι εννοεις με το "τον ανακάλυψα με την ώρα μου"? Waterfall-K, εννοώ... σήμερα... :) είμαι ψαγμένος :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Δεν σε πιανω, αλλα τεσπα αφου σ'αρεσει αυτο το αλμπουμ δεν εχει σημασια... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Δεν σε πιανω, αλλα τεσπα αφου σ'αρεσει αυτο το αλμπουμ δεν εχει σημασια... :P Εννοώ ότι άργησα να το ανακαλύψω και μακάρι να το χα ακούσει νωρίτερα... δε τη λέτε εσείς αυτή την έκφραση ρε παιδιά? Μόνο οι γκασμάδες (μυτιληνιοί) το λεμε? :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Εννοώ ότι άργησα να το ανακαλύψω και μακάρι να το χα ακούσει νωρίτερα... E πες το απ'την αρχη lol... :P Πρωτη φορα ακουω αυτη τη φραση παντως, "το ανακαλυψα με την ωρα μου". Αυτη η φραση πιο πολυ μου φερνει οτι το αλμπουμ το "ανακαλυψες στην ωρα του", δηλαδη το ξερεις απο παλια ή κατι τετοιο, κι οχι οτι το ανακαλυψες προσφατα. 8) Δεν εχει σημασια anyway. Μια και σου αρεσει, να πας ASAP και να αγορασεις το "Go!....Live From Paris" της ιδιας χρονιας. Και μονο για την εκτελεσαρα του "Crossing The Line" και το απιστευτο σολο του (22χρονου τοτε) Meola αξιζει η αγορα. Παρε μια ιδεα: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 E πες το απ'την αρχη lol... :P Πρωτη φορα ακουω αυτη τη φραση παντως, "το ανακαλυψα με την ωρα μου". Αυτη η φραση πιο πολυ μου φερνει οτι το αλμπουμ το "ανακαλυψες στην ωρα του", δηλαδη το ξερεις απο παλια ή κατι τετοιο, κι οχι οτι το ανακαλυψες προσφατα. 8) Δεν εχει σημασια anyway. Μια και σου αρεσει, να πας ASAP και να αγορασεις το "Go!....Live From Paris" της ιδιας χρονιας. Και μονο για την εκτελεσαρα του "Crossing The Line" και το απιστευτο σολο του (22χρονου τοτε) Meola αξιζει η αγορα. Παρε μια ιδεα: Χαχαχαχα εγώ δεν είχα ιδέα ότι αυτή η έκφραση δεν ήταν κοινός τόπος... πχ σ εχει στήσει ο κολλητος στον καφέ και σκαει μια ώρα μετά... οπότε του λες: "Ωραίος ρε, με την ώρα σου" :) τέσπα :) Ευχαριστώ για το σατζεστιον (εδώ στο τζερμανυ δεν παίζει, λέει "This video contains content from UMG, who has blocked it in your country on copyright grounds." -ΔΕΝ είναι χώρα μου τέσπα άλλη συζήτηση ) το μπάνισα ήδη ότι παίζει λάιβ όλο το άλμπουμ άλλα ότι έπαιζε στο youtube ακουγόταν σαν πολύ κακό bootleg... θα το αναζητήσω όμως σθεναρά καθότι συνήθως αν δεν ακούσεις δίσκο λάιβ είναι σαν να μην τον άκουσες. Η πλάκα είναι ότι δεν είμαι καθόλου φαν του Μέολα και της λοιπής "τεχνικής" κιθαριστικής σκηνής, αλλά ότι άκουσα στον δίσκο αυτόν ήταν πολύ ουσιαστικό και ζυγισμένο... Ευχαριστώ waterfall-K:) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 ...δεν είμαι καθόλου φαν του Μέολα και της λοιπής "τεχνικής" κιθαριστικής σκηνής... Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σ'αρεσει το σολο του, που ξεφευγει πολυ απο το στυλ που τον ξερουμε. Εγω δεν θα καταλαβαινα οτι ειναι ο Meola αν δεν το διαβαζα, το παιξιμο στο σολο ειναι πολυ διαφορετικο απ'οτι τον εχουμε συνηθισει στις δουλειες της ιδιας περιοδου, στους "Return Τo Forever" για παραδειγμα. Αριστουργηματικη εκτελεση, βρες το να το ακουσεις οπωσδηποτε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις