Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Για να ακουσουμε καμια Blues-ια να ανεβουμε λιγο. Ronnie Earl και "Blues Οn Α Sunday" απ'τη δισκαρα "Healing Time" του 2000. Στο Hammond B3 ο Jimmy McGriff. Ronnie Earl Blues on a Sunday Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Σ'ωραιος Waterfall! Το παρακατω ειναι νομιζω οτι πιο ομορφο εχει γραψει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Εχει γραψει γενικα κομματαρες. Απο χτες εχω (ξανα)κολλησει με τα αλμπουμς του και τα ακουω συνεχεια. Παρακατω δυο κομματαρες με τον εκπληκτικο David Limina στο Hammond που τα σπαει κανονικα. Απιστευτος πληκτρας ο τυπος. Τα κομματια μoλις ανεβηκαν απο μενα στο youtube. Αφιερωμενα Mr Gvour Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 West, Bruce And Laing - Third Degree Aντε παρτε μια ακομα ωραια bluesια απο WEST BRUCE&LAING :Third degree .....aman-aman χωσε Leslie West .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 και το Why dontcha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Εχει γραψει γενικα κομματαρες. Απο χτες εχω (ξανα)κολλησει με τα αλμπουμς του και τα ακουω συνεχεια. Και πολυ καλα κανεις. Ευχαριστω και ανταποδιδω-που ελεγαν παλια και οι ερασιτεχναι ;D-με κατι του ιδιου "κολπου": Aυτο εξτρα αφιερωση επειδη ξερω οτι εισαι fan της μπαντας. ;D Ελπιζω να μη σε χαλαει που ειναι διασκευη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Ωραιος ο Robillard, αλλα στο αλμπουμ που εκαναν μαζι με τον Earl το γενικο κλιμα ηταν για υπνο. Για πολυ υπνο μιλαμε. :P Οσο για το κομματι του Peterson, τι να σου πω? ::) Ο τυπος εχει βγαλει απιστευτα κομματια και συ πας και μου ποσταρεις αυτη τη διασκευη? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Ωραιος ο Robillard, αλλα στο αλμπουμ που εκαναν μαζι με τον Earl το γενικο κλιμα ηταν για υπνο. Για πολυ υπνο μιλαμε. :P Εχεις δικιο,κι εμενα δε μου αρεσε καθολου ο δισκος. Υποτονικος,σχεδον βαρετος σε σημεια με μια δυο εξαιρεσεις. Αφου δε σ'αρεσε τ'αλλο να "κερασω"κατι του χοντρουλη. Μη μου πεις δε σ'αρεσει κι αυτο(τα θελει ο κ...ς μου για κραξιμο ;D ;D ;D ;D)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Tsk tsk tsk tsk.... Κατσε να αποκαταστησω τα πραγματα: Lucky Peterson - Truly A Friend σε μια live εκτελεση που σκοτωνει. Το παιξιμο του στο Hammond ειναι το κατι αλλο. Μεγαλη ταλενταρα ο τυπος. Lucky Peterson - Truly A Friend Και μια (αυτη τη φορα σοβαρη) διασκευη απο τον Larry McCray. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Και ενα τελευταιο κομματι για σημερα γιατι οι θαυμαστριες αρχισαν τα τηλεφωνα. :P John Lee Hooker - The Healer (1989) Το απολυτο νυχτερινο κομματι. Στην κιθαρα φυσικα ο Carlos Santana. Καληνυχτα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις