gvour Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Ripplegroove-Redux, waterfall-k είσαι εδώ? :D Eχει παει για ποτα ο ανθρωπος. Το πρωι παλι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Για σένα αδερφέ. :-* Που να τους δω και Live μαζί με τους Thunder μαμώ την π@@τάνα μου (excuse my language)! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 :-* :-* Thunder ερχονται στη Βουλγαρια αρχες Ιουνη!Τι λες? Προχθεσινο απ'το Belfast και παρα τον κακο ηχο ακου τι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Thunder ερχονται στη Βουλγαρια αρχες Ιουνη!Τι λες? Φίδια μου βάζεις άτιμε! Κάτσε να δούμε τα οικονομικά μας και .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Αϋπνιες εχετε ωρε? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Φίδια μου βάζεις άτιμε! Κάτσε να δούμε τα οικονομικά μας και .... Τα κουμπάρια έχετε λυσσάξει με τους... κεραυνούς ;D Ακούστε λίγο εδώ τα βροντερά γερόντια ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Αϋπνιες εχετε ωρε? Κοίτα ποιός μιλάει! ;D ;D ;D ;D ;D Τα κουμπάρια έχετε λυσσάξει με τους... κεραυνούς ;D Δηλαδή εσύ δεν ψήνεσαι? :D Μαμάνε τα "γερόντια". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Αντε να βαλω και γω ενα κλιπακι 8) Joe Bonamassa - A New Day Yesterday (Live At Rockpalast) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Αντε να βαλω και γω ενα κλιπακι 8) Καλός είναι ο μικρός, αλλά τα μεγάλα αγόρια είναι μάλλον καλύτερα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Και φυσικά αυτά τα δύο παλικαράκια 8) Ναι ξέρω... εγώ να ανεβάζω blues :o :o :o Extraordinaire ;D Όμως αυτά τα blues- που ξεφεύγουν από την φόρμα, ναι το ομολογώ, μου ασκούν μια τεράστια γοητεία... Garsed Helmerich - So Hard To Say all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις