gvour Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Για τον Νέστορα βασικά που ξέρω ότι του αρέσει ;) Και πως να μην του αρεσει αυτη η κομματαρα. Και τι ωραιο σολο! Το κατωθι επισης ειναι κλασσικο με υπεροχο σολο: REO Speedwagon Take It On The Run lyrics Kαι μια και κυκλοφορουν και ΑΟRακηδες αναμεσα μας ;D αλλη μια κομματαρα: Loverboy - Take Me To The Top Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Kαι μια και κυκλοφορουν και ΑΟRακηδες αναμεσα μας ;D αλλη μια κομματαρα: Να σου πω, μου κάνεις πλάκα, έτσι; Χτες το βράδυ μου έλεγε ο Sir πόσο πολύ του αρέσει αυτός ο δίσκος των Loverboy... :D Και συγκεκριμένα αυτό ;D ΥΓ: Τελικά όλοι είστε... κρυφές πληγές ;) ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 ΥΓ: Τελικά όλοι είστε... κρυφές πληγές ;) ;D ;D ;D 8) Αποκαλυφθήκαμε. ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Eιχα φαει δουλεμα Τερρυ μου ως μεταλλο-70+χρονια πριν-που γουσταρα Loverboy και λοιπες Αμερικανιες! Αποκαλυφθήκαμε. ::) Γιατι να το κρυψομεν αλλωστε? Billy Squier - Everybody Wants You (Lyrics) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Αποκαλυφθήκαμε. ::) ;D ;D ;D ;D ;D Έτσι είναι φίλος. (Σχεδόν) όλοι κρύβουμε ένα AOR-Ποζερά μέσα μας ;D 8) Νομίζω ότι ακόμα και ο γέρο Μάραθος πρέπει να κρύβει έναν ;D ;D ;D ;D ΥΓ: Γιώργο μου μας ζήλευαν από τότε ;D ;D ;D 8) Πάρτε ένα και από εμένα, με δύο κιθαρισταράδες στην μπάντα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Maybeshewill - Farewell Sarajevo it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Παιρνω πισω την ψηφο μου στο Νεστορα ως καλυτερου μπλουζμαν. Καλυτερος ειναι ο τζιμπουρ γιατι ξερει να κανει καριερα: Τους σπρωχνει ολους στο ΑΟR-GLAM και σε VAI-BRATTA... :P ;D ;D ;D κι αυτος παιζει μπλουζ. Πονηρο το κοπελι.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Τους σπρωχνει ολους στο ΑΟR-GLAM και σε VAI-BRATTA... :P ;D ;D ;D Τους σπρωχνει ολους στο ΑΟR-GLAM και σε VAI-BRATTA... :P ;D ;D ;D Σταυρε,Bratta ναι,Vai οχι γιατι ξερεις οτι δεν ειμαι fan. Αν εξαιρεσεις καποια πραγματα που χει καμει. Kαι ναι,υπαρχει και μπλουζ απο μπαντες Αορ-ποπ που σκοτωνει! Βιμπρατο να χεις να παιζεις ;D ;D :P :-* Μπλουζαορ να ουμ! TOTO - "Don't Chain My Heart" Tερρυ,ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν των Night Ranger αλλα μ αρεσαν καποια κομματια τους κι επισης μ αρεσε ο τροπος που "δουλευε" τη μπαρα ο Brad Gillis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Tερρυ,ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν των Night Ranger αλλα μ αρεσαν καποια κομματια τους κι επισης μ αρεσε ο τροπος που "δουλευε" τη μπαρα ο Brad Gillis. Και ο Jeff Watson ήταν καλός παίκτης, αλλά ο Gillis είχε το όνομα (ΟΚ και την χάρη) :D Βέβαια άρχισες να μου πατάς τους... κάλους έζι; Toto- Journey 8) είναι απόλυτες αδυναμίες και αν αρχίσουμε τώρα τα... βίδεα μας βλέπω να σταματάμε το πρωί ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Βιμπρατο να χεις να παιζεις ;D ;D :P :-* Μπλουζαορ να ουμ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Παντως,βλεποντας αυτα που ποστάρτε και τις περαιτερω πληροφοριες σας.. Συνειδητοποιω οτι εχω ακουσει καμια δεκαρια πραματα στη ζωη μου.. :-\ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις