pericles Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Nαι εχει πεσει κομμωτηριο ,στυλιστες κλπ παρατρεχαμενοι και τους κατεστρεψαν.ΑΛΛΑ απο μουσικη ειναι πολυ καλοι τι καλοι πρωτοι ειναι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 It Bites - Calling all the heroes Λοιπόν , αυτούς πριν μερικά χρόνια , δεν τους ήξερα. Τους είδα για πρώτη φορά, σε αυτό το βίβλο. http://i43.tower.com/images/mm113717411/1000-record-covers-michael-ochs-paperback-cover-art.jpg Είχε το cover από τον δίσκο " The Big Land In The Windmill" Για ένα περίεργο λόγο, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι όπου θα έβρισκα δίσκο που να υπάρχει στο βιβλίο, θα τον έπαιρνα. Είχα πάει για ένα δικαστήριο στα Γρεβενά , και σε ένα δισκάδικο out of the blue , τον βρήκα…και τον πήρα… Some story…ha? :P :P :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Και ποιο ωραιος ο τωρινος frontman τους που δεν ειναι αλλος απο τον John Mitchell, frontman των Arena. Kαι των Frost που έχουν αυτή τη δισκάρα. Frost* - Black Light Machine Είχα πάει για ένα δικαστήριο στα Γρεβενά , και σε ένα δισκάδικο out of the blue , τον βρήκα…και τον πήρα… Και δεν έχασες. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Sass Jordan - High Road Easy Τι φωνη εχει η γυναικα! Γιώργο, όντως έχει φωνάρα και ευχαριστώ που μου τη σύστησες (μα πόσο άσχετος είμαι; :D) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 (μα πόσο άσχετος είμαι; :D) Περισσοτερο απο εμενα αποκλειεται! Και του λογου μου Χαρη,στο ασχετο την εμαθα-out of the blue που λεει κι ο Λακης στα Κοζανιτικα ;D-απο καποια συνεργασια της. Σπουδαια φωνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solasi Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Dead can dance-Within the realm of a dying sun (album) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Μακράν του δευτέρου, το εντυπωσιακότερο σπορ EVER κατ'εμέ και επειδή στο παρακάτω κλίπ επιδίδονται σε αυτό γηγενείς δεν το θεωρώ καν σπορ, αλλά μέσο επιβίωσης. Το τραγούδι που εμπλουτίζει το κλίπ μου άρεσε πολύ, δώστε βάση. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos608 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Για τον Νέστορα βασικά που ξέρω ότι του αρέσει ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις