Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 .Με εστειλες αδιαβαστο!Που το ξερεις?? ??? ??? ΑXAXAXAXAXAXAX! Εσύ δεν έλεγες χθές ότι ξυρίζεσαι και ακούς Joss. ;D synnefies mitsakis -diamanti (original) ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ[/url] Εύη αυτό είναι σχόλιο για τον επικείμενο γάμο μου με την Joss???? ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Εμείς ντέρτια δε δικαιούμαστε Λάκη μου; :P Άμα θες να μοιράζω μπομπονιέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Εμείς ντέρτια δε δικαιούμαστε Λάκη μου; :P Άμα θες να μοιράζω μπομπονιέρες. Πάσο! Μπομπονιέρες εσύ.....Εγώ μοιράζω "μπουκέτα" σε όποιον σε στενοχώρησε! Τςςςςςςς ο παλικαράς! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Αναμενουμε ημερομηνιες Λακη.Οπως βλεπεις Evilnye θα το καλοπαντρεψουμε το παλλικαρι. Αντε και στα δικα μας. Μια και μιλησατε για ντερτι κατι σχετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Εγώ μοιράζω "μπουκέτα" σε όποιον σε στενοχώρησε! Τςςςςςςς ο παλικαράς! ;D ;D :-* Μαίρη Χρονοπούλου - Του Αγοριού Απέναντι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 axaxaxaxaxxax!!! Ευή ..Γεώργιε!!!!!! Πάω να γράψω κάνα Δικόγραφο...γιατί δεν με βλέπω καλά! 8) 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 ??? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 To κιανούργιο των Obscura. Omnivium Obscura - Septuagint (Omnivium 2011) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=4jxdfQg1OfU Μήπως η συγκεκριμένη κυρία που χαϊδεύει ο Keith είναι αυτή; http://www.thomann.de/gr/gibson_es345_vos_bigsby_aw_ltd.htm Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις