Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Α, ενδιαφέρον το σέρβις ;D Ποια αεροπορική εταιρία είναι; Γιατί έλεγα να πάω κάνα ταξίδι για το Πάσχα ;D ;D ;D Αν την βρεις , πες μου και εμένα. Δεν έχω προγραμματισμένο τίποτα.. αλλά what the hell...μία βόλτα δεν θα με πειράξει ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 ....και μην μου αρχίσετε τις "μπούρδες" ότι το Original είναι καλλίτερο..και ξέρω εγώ!! Δείτε το βίδεο :o :o ;D To original ειναι καλυτερο ;D ;D ;D.Βεβαια οσο περισσοτερο το βλεπω καταληγω οτι μαλλον αυτο ειναι καλυτερο(με διαφορα κιολας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 To original ειναι καλυτερο ;D ;D ;D.Βεβαια οσο περισσοτερο το βλεπω καταληγω οτι μαλλον αυτο ειναι καλυτερο(με διαφορα κιολας). Δες το George 2-3 φορές ακόμα και θα ξεχάσεις το original.Επίσης θα ξεχάσεις πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια ;D ;D ;D edit: τα αχ - βαχ στο 3:41 με auto-tune τα ηχογράφησαν;;; ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 :D Είσαι Προβοκάτορας!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Για τον φιλτατο LK ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Βαρέθηκα να ακούω Galaxy Κονσέρβα στην δουλειά!!! Lancheon Music Corned beef tape Galaxy FM........... >:( >:( >:( >:( www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Για τον φιλτατο LK ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ;) H Joss ΕΡΩΤΑΣ!!!! Αμ έτσι ΝΥΜΦΕΥΟΜΑΙ! ThanQ George!!! Ρε συ τέτοια ώρα ξυρίζεσαι ;;;;; ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 H Joss ΕΡΩΤΑΣ!!!! Αμ έτσι ΝΥΜΦΕΥΟΜΑΙ! Γινομαι κουμπαρος αν θες αλλα πρωτα να τσεκαρω κι εγω δια να εγκρινω. Ρε συ τέτοια ώρα ξυρίζεσαι ;;;;; Με εστειλες αδιαβαστο!Που το ξερεις?? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις