alexmei Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 David Gilmour & Richard Wright - Echoes - Live at Royal Albert Hall - HD In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Happy The Man - 01 - Starborne InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Αυτό το θεϊκό κομμάτι (τι μελωδία θεέ μου, τι παίξιμο, τι μουσικοί), από studio εκτέλεση και Live. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Eτσι,μαλιστα..να ακουσουμε μπλουζ ολ ναιτ λονγκ.. ΦΩΝΑΡΑ,ΑΛΗΤΕΙΑ,ΜΕΙΠΛ ΒΡΩΜΑ... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Aφου γουσταρεις ν ακουσεις μπλουζ παλλικαρι μου this the real deal! Συγχρονο,φρεσκο κι αντρικο-καλε με την καλη εννοια και χωρις παρεξηγηση. ;D Aφου παλι σ αρεσουν πιο πολυ τα βρωμομπλουζ ακου τουτα να γουσταρεις ακομα περισσοτερο. :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Para Los Rumberos Tito Puente Φίλος, αυτό για εσένα 8) Το δικό σου μου θύμισε τον «Κουβανό- πυροβολημένο» κρουστό μας, που με έχει τρελάνει με αυτόν τον... Μόνγκο ;D ;D ;D Με «βομβαρδίζει» με Μονγκό κόμματα ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Φίλος, αυτό για εσένα 8) Το δικό σου μου θύμισε τον «Κουβανό- πυροβολημένο» κρουστό μας, που με έχει τρελάνει με αυτόν τον... Μόνγκο ;D ;D ;D Με «βομβαρδίζει» με Μονγκό κόμματα ;D ;D Άψογοι :o :o :o Πως λένε τον κρουστό που παίζετε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Άψογοι :o :o :o Πως λένε τον κρουστό που παίζετε :) έχεις pm Α, βέβαια αυτό που γουστάρω από το βίντεο είναι το Antigua burst P του μπασίστα 8) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις