Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δεν τον εχω δει τον McLaughlin. :( Εισαι τυχερος που ησουν εκει. Ποτε ειχε παιξει?

Αν δεν με γελάει η μνήμη μου ήταν 90s στις αρχές που είχε έρθει με τους Free Spirits (Joey De Francesco - hammond organ-σοκ, trumpet-ξανάσοκ νομίζω ήταν του Miles η τρομπέτα-στραβή και Dennis Chambers - drums) δολοφονία, ήταν κάτι Χάρε Κρίσνα δίπλα μου και κλαίγανε (το στομάχι μου είχε γίνει κόμπος από την μπάντα), και λίγο αργότερα (πάλι μέσα ήμουν) ένα Φεβρουάριο ή Μάρτιο στο μέγαρο με Dennis Chambers και Gary Thomas νομίζω, άστα να πάνε!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

McLaughlin/DeFrancesco/Chambers..... :-X

Παιζανε παπαδες, τι να λεμε τωρα. Ο DeFrancesco στα 20-21 τοτε στις αρχες των 90s, αλλα με τεχνικη που σε αφηνε αφωνο. Και στα 17 του ετσι επαιζε βεβαια, οταν τον πηρε ο Miles Davis να παιξει keyboards για την παγκοσμια περιοδεια του. ;D

Εγω οταν ακουσα το πρωτο του αλμπουμ (All Of Me) που το εβγαλε στα 17 του, επαθα σοκ. ??? Οταν διαβασα δε την ηλικια του, εκει πηγα να πηδηξω απ'το παραθυρο. ;D ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator

Θέλω να καταγγείλω το μέλος Costas Siachamis (ex Corgius/ Nordius) για απόπειρα καταστροφής του image του Sιr Apos.  ;D

Ο πάντα ενεργητικός και αεικίνητος Sir, παρουσιάζεται ως... υπναράς  :o, μέσα από τις φωτογραφίες με τις οποίες επένδυσε τα clip του ο Costas.  ;D ;D ;D

Ιδού, για του λόγου το αληθές  ;D    

NAPOS1.jpg.0a03516d2e33f4b08b5ba644405d9aaf.jpg

NAPOS.jpg.4991ff911b167652d58729a312a4f06e.jpg

all this has happened before and will happen again

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου