philosophos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Με εχουν συνεπάρει δεν ξέρω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Κομματάρα !! :) Μου αρέσει βέβαια η Metallica διασκευή καλύτερα. χιχιχι If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Μου αρέσει βέβαια η Metallica διασκευή καλύτερα. χιχιχι ήμουν σίγουρος ;D αφιερωμένο Budgie - Crash Course in Brain Surgery αυτό το λένε καλά οι metallica ;) όσο για το προηγούμενο FIREEEEEEEE 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 ήμουν σίγουρος ;D Φιλαράκι, έτσι ξηγιέσε ? ;D ;D Ευχαριστώ για την αφιέρωση. :D Πάρε μία διασκευή στους Μεταλλικούς να χαλαρώσεις, γιατί σε ακούω τσιτωμένο ;D αν και δεν ξεύρω αν θα σε αρέσει. If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 οχι ..οχι τέτοια πράματα ;D ;D να σε πάντα καλά φίλε μου ! rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Αφιερωμένο στον συμφορουμίτη, lgbesios. Υγεία και ευτυχία, φίλε. (Δεν μπορείς να πεις πως δεν σου αρέσει, έτσι που το έθεσα? ;D) Fisherman's Blues The Waterboys If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις