cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Neil Young και Powder Finger. Πόσες φορές να το έχω ακούσει; χιλιάδες.... Και όμως ακόμα όταν το ακούω, ανατριχιάζω...... https://www.youtube.com/watch?v=gTm7pOsYrt4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Πέρα απ το πόνο του γονιού, πέρα απ τη σκηνοθεσία τους ηθοποιούς και το σεναριο, πέρα απ τη μουσική, ένα σπάνιο κομμάτι που συνήθως κόβεται σα στιγμιότυπο απ το Σωλήνα. Μουσική και άνθρωπος . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Το απαύγασμα της υποτέλειας στη καύλα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Τίποτε άλλο! http://www.youtube.com/watch?v=mgl0DQEXCSg Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=X15VlHaplgA No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2014 "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Συμπαντική στιγμή της καριέρας μου, ελάχιστοι άκουσαν τον ύμνο και ακόμη πιο λίγοι κατάλαβαν το τάλαντό μου εις τη στιχουργική και την βιρτουοζιτέ μου εις τας κιθάρας. ΥΓ οι στίχοι δεν κρύβουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ σχολιασμό, απλά είναι μια αναφορά εις το αμερικάνικο σπλάτερ Κάποια στιγμή, πρέπει να κάνω μια μαστεράτη βερσιόν λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Μετά τους δίσκους ''Rising Force'',''Marching Out'',''Trilogy'' και ''Odyssey'' ο Yngwie δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και μιλάμε για 30 χρόνια πριν. Έως το 1995 (Magnus Opus),ήταν φοβερός.Από τότε και μετά μόνο αναλαμπές και όχι σε κάθε δίσκο.Λίγο αναμενόμενο όμως,δε γίνεται για 30 χρόνια να είσαι συνέχεια σε κορυφαίο συνθετικό επίπεδο.Anyway,το παρακάτω κομμάτι είναι ένας από τους λόγους που τον ακούω καθημερινά. 8) Story mode on Αυτό το κομμάτι γράφτηκε για να εξωτερικεύσει το θυμό του απέναντι στον Graham Bonnet,ο οποίος τον ζήλευε στους Alcatrazz επειδή βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου και του έκανε διάφορα σαμποτάζ on stage (κλείσιμο ενισχυτή,ξήλωμα καλωδίων και άλλα).Μια μέρα το κατάλαβε ο Yngwie,τον διαολόστειλε και έφυγε.Έκτοτε οι Alcatrazz ποτέ δεν είχαν την αντίστοιχη επιτυχία,ακόμα με τον Steve Vai στη σύνθεσή τους. 8) Story mode off More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Σεγνώμη ρε Μπιλ, αλλά το να βάζεις άσθμα του ουτιδανού, μετά από δικό μου, έστω και 30 χρόνια καριέρας μετά, που δεν μπορεί να συνθέσει, είναι ντροπής λαίμαι. Τπτ άλλο, είσαι κατάφτυστος λαίμαι ;D ;D ;D Ένα άσθμα της πρώην γυναίκας μου, τη χώρισα και το γύρισε σε κουνελάκι λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις