Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Neil Young και Powder Finger. Πόσες φορές να το έχω ακούσει; χιλιάδες....  Και όμως ακόμα όταν το ακούω, ανατριχιάζω......                            https://www.youtube.com/watch?v=gTm7pOsYrt4

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πέρα απ το πόνο του γονιού, πέρα απ τη σκηνοθεσία τους ηθοποιούς και το σεναριο, πέρα απ τη μουσική, ένα σπάνιο κομμάτι που συνήθως κόβεται σα στιγμιότυπο απ το Σωλήνα. Μουσική και άνθρωπος .

No one wants an alien

Συμπαντική στιγμή της καριέρας μου, ελάχιστοι άκουσαν τον ύμνο και ακόμη πιο λίγοι κατάλαβαν το τάλαντό μου εις τη στιχουργική και την βιρτουοζιτέ μου εις τας κιθάρας.

ΥΓ οι στίχοι δεν κρύβουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ σχολιασμό, απλά είναι μια αναφορά εις το αμερικάνικο σπλάτερ

Κάποια στιγμή, πρέπει να κάνω μια μαστεράτη βερσιόν λαίμαι

No one wants an alien

• Moderator

Μετά τους δίσκους ''Rising Force'',''Marching Out'',''Trilogy'' και ''Odyssey'' ο Yngwie δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και μιλάμε για 30 χρόνια πριν.

Έως το 1995 (Magnus Opus),ήταν φοβερός.Από τότε και μετά μόνο αναλαμπές και όχι σε κάθε δίσκο.Λίγο αναμενόμενο όμως,δε γίνεται για 30 χρόνια να είσαι συνέχεια σε κορυφαίο συνθετικό επίπεδο.Anyway,το παρακάτω κομμάτι είναι ένας από τους λόγους που τον ακούω καθημερινά. 8)

Story mode on

Αυτό το κομμάτι γράφτηκε για να εξωτερικεύσει το θυμό του απέναντι στον Graham Bonnet,ο οποίος τον ζήλευε στους Alcatrazz επειδή βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου και του έκανε διάφορα σαμποτάζ on stage (κλείσιμο ενισχυτή,ξήλωμα καλωδίων και άλλα).Μια μέρα το κατάλαβε ο Yngwie,τον διαολόστειλε και έφυγε.Έκτοτε οι Alcatrazz ποτέ δεν είχαν την αντίστοιχη επιτυχία,ακόμα με τον Steve Vai στη σύνθεσή τους. 8)

Story mode off

More is more. Yngwie Malmsteen

Σεγνώμη ρε Μπιλ, αλλά το να βάζεις άσθμα του ουτιδανού, μετά από δικό μου, έστω και 30 χρόνια καριέρας μετά, που δεν μπορεί να συνθέσει, είναι ντροπής λαίμαι.

Τπτ άλλο, είσαι κατάφτυστος λαίμαι  ;D ;D ;D

Ένα άσθμα της πρώην γυναίκας μου, τη χώρισα και το γύρισε σε κουνελάκι λαίμαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου