Holystone Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!! (χωρις πλακα!!) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!! (χωρις πλακα!!) Εγώ άκουγα λίγο Dio και Rainbow. Dio - Don't talk to strangers Dio - Rainbow in the dark Rainbow - Man on the silver mountain Rainbow - Street of dreams Rainbow - Long live rock 'n' roll Δεν ξέρω βέβαια αν είναι στα ακούσματά σου τα παραπάνω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Τι δισκάρα είχε γράψει ο άνθρωπος! Τι γκρούβες, τι παιξίματα και τι παικταράδες... Και αυτός ο Steve Smith... το κακό 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Και επιστρέφουμε εις την ποιοτική ασθματουργία με κάτι απ το παρελθόν σε διασκευή του γνωστού μέλους του πόρδουμ, Τέρυ Ροσκομπέκη Μήπως έπρεπε να το βάλω στα κλιψςςςςςςςς ? ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Και επιστρέφουμε εις την ποιοτική ασθματουργία με κάτι απ το παρελθόν σε διασκευή του γνωστού μέλους του πόρδουμ, Τέρυ Ροσκομπέκη Μήπως έπρεπε να το βάλω στα κλιψςςςςςςςς ? ;D Τρομάρα σου κονσερβοκουτάκια... αλλά δεν θα έρθουμε στα πράγματα; Θα παραμείνεις διαπαντός στα (ξερό) νησιά ;D Πάρε λίγη ακόμα πγιότητα μπας και συνέλθεις ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Με προλαβες στο τσακ Terry, ημουν ετοιμος να σου την πω γιατι δεν εβαλες το Mirage και ετοιμαζομουν να ποσταρω μια live εκτελεση. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Με προλαβες στο τσακ Terry, ημουν ετοιμος να σου την πω γιατι δεν εβαλες το Mirage και ετοιμαζομουν να ποσταρω μια live εκτελεση. ;D Το part III έχει αυτή την μπασάρα και αυτό το groove από πίσω που είναι μεγάλη πώρωση. Σκάει και το IV στο τέλος και δένει το γλυκό. ;D Βέβαια από τον δίσκο το mirage είναι η λατρεία. 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Ας το δουμε λοιπον και live. :-* Oλα τα λεφτα εδω βεβαια ειναι το σολο του πληκτρα. Φοβερη συνθεση και εκτελεσαρα ετσι κι αλλιως. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Ας το δουμε λοιπον και live. :-* Oλα τα λεφτα εδω βεβαια ειναι το σολο του πληκτρα. Φοβερη συνθεση και εκτελεσαρα ετσι κι αλλιως. Υπέροχο. Αυτά κάνεις και μου ανοίγεις την όρεξη... Ελπίζω σε κάνα Noiz τσίρκους στο μέλλον να μαζευτούμε και να παίξουμε αυτά (και άλλα) ;) 8) έτσι για αλλαγή. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις