Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου ρε Geddy με το jazz bass σου 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου ρε Geddy με το jazz bass σου 8) Είναι το Alder στο σώμα φίλως! ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Είναι το Alder στο σώμα φίλως! ;D ;D Εννοείται φίλος ;) Άκου τι καλά που παίζει ;D ΥΓ: Πότε με το καλό θα μιξάρεις με το άλλο το αγόρι; ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου ρε Geddy με το jazz bass σου 8) Σε εφτιασαν τα παλικαρια παραδιπλα? ;D ;D ;D Ομορφιες! Eπειδη να πουμε ειμαστε aorακηδες: Aμα μειξαρουμε παρεα θα γινει φουζιον οποταν ο παραγωγος ακουει και πινει μπυρες και του λογου μου μιξευω. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Πότε με το καλό θα μιξάρεις με το άλλο το αγόρι; ;) Έμαθα το τρίτο κομμάτι πήγε σφαίρα. ;) Εμ βέβαια, αφού είχα φύγει εγώ (και δεν σε επηρρέαζα με τα fusion slap). ;D ;D ;D Δεν μου είπε κάτι ο αλιήτης. ;D Μάλλον μόνος του θα το κάνει. Αν με χρειαστεί....ξέρει που να με βρει. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Σε εφτιασαν τα παλικαρια παραδιπλα? ;D ;D ;D Ομορφιες! Eπειδη να πουμε ειμαστε aorακηδες: Aμα μειξαρουμε παρεα θα γινει φουζιον οποταν ο παραγωγος ακουει και πινει μπυρες και του λογου μου μιξευω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Περιμένω εναγωνίως του... μιξ ;D Και μια και το πας εκεί... ένα δι εσέ 8) ΥΓ: Θέλω μπύρες και τον φιούζιον παραγωγό ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 ;D ;D ;D Περιμένω εναγωνίως του... μιξ ;D Και μια και το πας εκεί... ένα δι εσέ 8) ΥΓ: Θέλω μπύρες και τον φιούζιον παραγωγό ;D ;D ;D 8) Την ευχη μου για την αφιερα! Ευχαριστω και ανταποδιδω: Δε σου εφτασαν παλικαρι μου στα τρια κομματια δυο μπασοεισαγωγες που εισηγηθηκε ο παραγωγος? ;D ;D ;D Θα με χαψετε ζωντανο στο τελος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Αφιέρωση και στους δύο σας (η κατσαρίδα τι έγινε?). :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Αφιέρωση και στους δύο σας (η κατσαρίδα τι έγινε?). :-* Α πα πα πα... που τα θυμήθηκες αυτά; :o Αυτά κάνεις και θα καταλάβουν την ηλικία μας ;D Gvour ο κουμπάρος σου είναι παλιό μεταλάς- να τον προσέχεις ;D ;D ;D Η κατσαρίδα μου την γλύτωσε- στο επόμενο session όμως... ;D ;D ;D Στράτο δι εσέ 8) http://www.youtube.com/watch?v=ZpewUGbjpb8 ΥΓ: Και φέρε τις μπύρες 8) ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Και φέρε τις μπύρες 8) ;D ;D ;D ;D Πάντα έχω ένα-δύο κιβώτια στο πορτ-μπαγκάζ. 8) Θυμήθηκα κι άλλα, γ@μώ την ηλικία μου. ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=4s3xaoYJI6k Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις