gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Aργησα να το παρω χαμπαρι-αργομυαλος γαρ-αλλα τωρα ειδα τα Tinsley Ellis που εβαλε ο WFK. Ειμαι σιγουρος οτι το εχεις φιλτατε(WFK),αν μια στις τοσες οχι,χτυπα το. Το καλυτερο του! http://www.youtube.com/watch?v=wpzRISgLW5A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το εχω το εχω... ;D Πολυ ωραιος ο Ellis. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το εχω το εχω... ;D Πολυ ωραιος ο Ellis. Σιγουρος ημαν. ;D ;D Το κυριοτερο οτι ειναι συνθεταρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει ολο το πακετο, τι να λεμε.... Εγω τωρα μολις εβαλα να παιζει το διπλο "Peter Green Splinter Group - Soho Live At Ronnie Scott's" και την πεφτω στην μπανιερα. :P Μπανακι χωρις Blues δεν παει... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα παίζω μόνος μου. :D Για αρχή Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ιδιο στυλ που επαιξες Φουζιε(you know what i mean ;)). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ιδιο στυλ που επαιξες Φουζιε(you know what i mean ;)). Yeap i know, but .... .... let the party go on. ;) :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραιο προγραμμα κανετε εδω. ;D Λοιπον, ενα τελευταιο και φυγαμε: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2013 Oμορφιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις