panoslydios Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Πλάκα στη πλάκα Λύδιε ,αυτού του είδους οι κιθαρίστες μου χαλάνε τα τσάκρα . Πιέζονται ρε φίλε ,ειδικά δε όταν παίζουν διασκευές. Ξέρω αρκετοί θα διαφωνήσουν μαζί μου για την αξία του ρακαφλά ,αλλά εγώ έτσι τον βλέπω . Βιάζει και βιάζεται ,μου χαλάει την ολιστική μου θεωρία .Εκκρίνω τοξίνες όποτε τον ακούω ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Πλάκα στη πλάκα Λύδιε ,αυτού του είδους οι κιθαρίστες μου χαλάνε τα τσάκρα . Πιέζονται ρε φίλε ,ειδικά δε όταν παίζουν διασκευές. Ξέρω αρκετοί θα διαφωνήσουν μαζί μου για την αξία του ρακαφλά ,αλλά εγώ έτσι τον βλέπω . Βιάζει και βιάζεται ,μου χαλάει την ολιστική μου θεωρία .Εκκρίνω τοξίνες όποτε τον ακούω ;D O Satriani ναι .Ο Johnson δεν πιεζεται. Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Το αφεντικό. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Ο αγαπημένος μου τελεκάστορας. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Αυτα για κατι φιλους"ροκενρολλια". Χρωσταω,το ξερω! www.youtube.com/watch?v=y-ImE55VY2A www.youtube.com/watch?v=myXZSAQ_unY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Μάστορα αυτή η Σάρα είναι φτυστή η Γιώτα η κομμώτρια μου ;D Λες να έχει διπλή ζωή; ::) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Ενδιαφερουσα πληροφορια μου εδωσες Terry !!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Ενδιαφερουσα πληροφορια μου εδωσες Terry !!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Φίλος κάτω τα χέρια από την κομμώτρια μου- η οποία είναι σούπερ στην δουλειά της και κοντά στο σπίτι σου ;) ;D Άφησε μαλλιά για να σε στείλω για κούρεμα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις