samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Τέλος πάντων αφού είσαι παραδοσιακός θα σου το ανταποδώσω ;) ;D Και φυσικά αφιερωμένο στον Χρηστάρα και καλή του σταδιοδρομία :P ΥΓ: Φιλική σημετοχή οι Σκουόοοοορπιονς 8) Φιλική συμμετοχή ο Ωδιοχώστας με τη τρούπια εξάτμιση στο μπάσο ,αφιερωμένο εξαιρετικά στο Χρηστάρα κακούργε βορειοκορεάτη No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Φιλική συμμετοχή ο Ωδιοχώστας με τη τρούπια εξάτμιση στο μπάσο ,αφιερωμένο εξαιρετικά στο Χρηστάρα κακούργε βορειοκορεάτη Είμαι ο Νικόλας από τον νόμο Ηλίας ;D ;D ;D Θεός ο πιτσιρικάς ;D ΟΚ λοιπόν πάρε αυτό, μιας και με έβαλες στο mood. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Πω πω πω σήψη μες την νύχτα.Κάηκε το μυαλό μου. ;D Δεν μπορώ να μην συνεισφέρω -όχι δεν βλέπω ράδιο αρβύλα- και να φέρω δάκρυα συγκίνησης στο πρόσωπο του Φεντερολάτρη τον οποίο θα παρακαλέσω να το πάει στο 2.48. ;D ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ. ΥΓ:Οι active member με αρέζουν αρκετά πάντως. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Και φυσικά αυτό για όλους αυτούς γύρω μας, που προσπαθούν να κρατήσουν τη ψυχή τους, την αξιοπρέπεια τους ή ότι αυτοί νομίζουν ότι είναι το πιο πολύτιμο. http://www.youtube.com/watch?v=yUMeXVv4FZ4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Και μετά πάει αυτό- Samy με πήγες μπόλικα χρόνια πίσω ;) Thanx all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Το άσΘμα μιλάει για πατρινιά ξανθομαλλούσα ,σημειολογικό λαίμαι 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Το άσΘμα μιλάει για πατρινιά ξανθομαλλούσα ,σημειολογικό λαίμαι 8) Ήρματον... ;D Λοιπόν για εσένα και τον Παριανό Μήτσο. Πόσο υπέροχα ήταν αυτά τα παιδιά... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Τι τρομερούς στίχους είχε γράψει ο Κωσταντίνος Β. Πόσο επίκαιρους... Από τις καλύτερες μουσικές που έβγαλε αυτός ο τόπος. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Φίλως σόρυ ,αλλά έχω καλύτερο στιχοπλόκο ............μη βλέπεις που κάπου με ξέφυγε μια λούπα και χάθηκα για λίγα δεύτερα ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Φίλως σόρυ ,αλλά έχω καλύτερο στιχοπλόκο ............μη βλέπεις που κάπου με ξέφυγε μια λούπα και χάθηκα για λίγα δεύτερα ;D Ρε συ έχω ένα πρόβλημα και θέλω βοήθεια: Ψάχνω ένα λεξικό που να εμπεριέχει την ετυμολογία των λέξεων «κουραδομηχανή», «μπουχέσας», «βόιδι» και κάποιες άλλες που για τις ανάγκες της σκηνοθεσίας δεν μπορώ να τις αναφέρω on air. Υπάρχουν στου Μπαμπινιώτη; Ξέρεις κάποιο; Αν δεν ξέρεις και γνωρίζεις κάτι συναφές στείλε μου φωτογραφία. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις