samy paraga Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 ΘΑΝΑΤΟΣ κουρέλια No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Και μια που τ'αναφεραμε για τον Paice μπορει να μην ειναι τοσο καλοηχο-παλαιο γαρ- αλλα ολα τα τερατα μαζεμενα,γαζωνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Και χωρίς Ian Paice ..... (ακόμα δεν πιστεύω ότι "έφυγε"). :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Και χωρίς Ian Paice ..... (ακόμα δεν πιστεύω ότι "έφυγε"). :-* Απ'τις καλυτερες καταγεγραμμενες βερσ του κομματιου,μη σου πω η καλυτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Απ'τις καλυτερες καταγεγραμμενες βερσ του κομματιου,μη σου πω η καλυτερη? Άλλο ένα ρε μαμώτο. :-\ Gary Moore - Murder In The Skies (Live Hammersmith 1984) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Δεν λέω μεγάλη αγάπη ο αείμνηστος 8) αλλά ας επανέλθουμε στην (μπασιστική) τάξη ;D ΥΓ: Ξέρω... θα πέσει γιούχου από τον Νίκο ;D Πως το είχε πει για τα σόλο μπάσο; Κάτι με ελέφαντες νομίζω ;D ;D ;D Τώρα που είναι τρεις μαζεμένοι, κράξιμο επί τρία ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 αλλά ας επανέλθουμε στην (μπασιστική) τάξη ;D ΟΚ, πες μου τι πίνει ο μπασίστας εδώ (από τα καλύτερα παιξίματα που έχω ακούσει)! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 ΟΚ, πες μου τι πίνει ο μπασίστας εδώ (από τα καλύτερα παιξίματα που έχω ακούσει)! 8) Δεν ξέρω αλλά θέλω και εγώ... ;D Ουάοοοο ζημιά το τεμάχιο 8) Edit: Καλά το ακούω ξανά μανά και ρυθμικά το μπασοτύμπανο μοιράζει σακούλες :o all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 [flash=200,200] https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω αλλά θέλω και εγώ... ;D Ουάοοοο ζημιά το τεμάχιο 8) Edit: Καλά το ακούω ξανά μανά και ρυθμικά το μπασοτύμπανο μοιράζει σακούλες :o Όντως πολύ ωραίο το κομμάτι και κιθαριστικά και μπασιστικά! Να βάλω κι εγώ ένα που με αρέσει πολύ από τον εν λόγω κύριο. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις