Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.youtube.com/watch?v=jh0iihjANPc

Πόσο φρέσκο και up to date τραγούδι...

Ψάχνω στο ιντερνετ να ακουσω covers ή άλλες εκτελέσεις, και παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει κάτι που να πεις οτι ακούγεται καλύτερα απο το αυθεντικό...

Αυτό είναι... όταν ένα τραγούδι κυκλοφορήσει κάπου/ κάποτε και όταν το ακούς δεν μπορείς να βάλεις ή να βγάλεις τίποτα, τότε πραγματικά πρόκειται για masterpiece...

Πόσο λυπάμαι που δεν έζησα τότε, πόσο χαίρομαι που τουλάχιστον ακούω αυτά σήμερα και όχι κάτι...ξέρετε τι...που ακούει η τελευταία γενιά μας

ΥΓ. και για να μην παρεξηγηθώ, ναι είμαι 33ετών, ακόμα θυμάμαι τον πατέρα μου να βάζει τέρμα τον δίσκο DP με το child in time, να ακούω εκείνο το όργανο (hammond εμαθα το λένε πολλά χρόνια μετά) και ακόμα και σήμερα με παιδί, να χαίρομαι που κάπου, κάποτε έμαθα τι σημαίνει πραγματική μουσική...

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

[flash=200,200]

και χτυπιέμαι σαν 15χρονο μόνος μου νυχτιάτικα

τι παλικάρι ο Φιλ

Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain

Tα σπάνε οι τύποι!Εγώ είμαι ερωτευμένος με τον μπασίστα αν και με τέτοια εμφάνιση θα μπορούσε άνετα να είναι αδερφός του Παναγιώταρου ;D

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Παμε να ακουσουμε μια απο τις κορυφαιες συνθεσεις των Spock's Beard, ολοκληρο το "A Flash Before My Eyes" απο live του 2005 (Gluttons For Punishment).

Το Youtube δεν ειχε ουτε την στουντιο ουτε καποια live εκτελεση ολοκληρης της συνθεσης, οποτε το ανεβασα εγω πριν λιγο.

Το "A Flash Before My Eyes" (απο το αλμπουμ "Octane" του 2005) αποτελειται απο 7 ξεχωριστα κομματια και ειναι 31 λεπτα. Το παρακατω live με την εισαγωγη φτανει τα 33 λεπτα.

Enjoy 8)

A Flash Before My Eyes:

1) The Ballet Of The Impact

2) I Wouldn't Let It Go

3) Surfing Down The Avalanche

4) She Is Everything

5) Climbing Up That Hill

6) Letting Go

7) Of The Beauty Of It All

(Περικλη ακου...)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου