Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Επαψα να τον κραζω οταν ακουσα απ'αυτον και το Child In Time. Εκει σηκωσα τα χερια ψηλα και καταλαβα οτι πρεπει να τον κοιταξει γιατρος. ::) Περιττο να πω οτι ο κυριος αυτος θα επρεπε να εχει φαει πολλες κλοτσιες και να ειναι φυλακη, ή στην καλυτερη, να του απαγορευτει να αγγιζει/καταστρεφει τη μουσικη αλλων. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Επαψα να τον κραζω οταν ακουσα απ'αυτον και το Child In Time. Εκει σηκωσα τα χερια ψηλα και καταλαβα οτι πρεπει να τον κοιταξει γιατρος. ::) Περιττο να πω οτι ο κυριος αυτος θα επρεπε να εχει φαει πολλες κλοτσιες και να ειναι φυλακη, ή στην καλυτερη, να του απαγορευτει να αγγιζει/καταστρεφει τη μουσικη αλλων. 8) Ήμουν σίγουρος ότι θα δω τέτοιο σχόλιο και μάλιστα από σένα! ;D ;D Κοίτα,όντως το Child in Time το τσάκισε,αλλά το Mistreated μ'αρέσει πολύ.Θες ότι είμαι fanboy?Μπορεί να 'ναι κι αυτό,δεν το αρνούμαι στην τελική!! ;) :D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Θες ότι είμαι fanboy?Μπορεί να 'ναι κι αυτό... Δεν εισαι fanboy, εισαι απλα...17χρονος. ;D Αν φτασεις 25-30 και ακους ακομα Malmsteen, τι να πω? Να το κοιταξεις... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δεν εισαι fanboy, εισαι απλα...17χρονος. ;D Αν φτασεις 25-30 και ακους ακομα Malmsteen, τι να πω? Να το κοιταξεις... :P Γι'αυτό έβαλα τον όρο ''fanBOY'' ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Stay - Black Stone Cherry Molly Hatchet - Fall of the Peacemakers (HQ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Γι'αυτό έβαλα τον όρο ''fanBOY'' ;D ;D Ελα, παρε τωρα και μια εκτελεσαρα απο τους Γεροντες απο το κλασσικο live "California Jamming" του 1974 μπροστα σε 200-250.000 ατομα. Μη ξεχασεις να δεις ολο το live καποια στιγμη. Deep Purple - Mistreated HD 1974 (Live in California) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Ελα, παρε τωρα και μια εκτελεσαρα απο τους Γεροντες απο το κλασσικο live "California Jamming" του 1974 μπροστα σε 200-250.000 ατομα. Μη ξεχασεις να δεις ολο το live καποια στιγμη. Deep Purple - Mistreated HD 1974 (Live in California) Νομίζω ότι με κάτι τέτοια γινόμαστε όλοι ''άντρες''.Τουλάχιστον σε μουσικό επίπεδο! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Και μια και θυμηθηκα αυτο το απιστευτο live, ας ακουσουμε ακομα ενα κομματι απ'αυτο. "You Fool No One", κοντα 19 λεπτα εκτελεση. Η εισαγωγη του τεραστιου Jon Lord στο Hammond C3 θεριζει... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Ελα, παρε τωρα και μια εκτελεσαρα απο τους Γεροντες απο το κλασσικο live "California Jamming" του 1974 μπροστα σε 200-250.000 ατομα. Μη ξεχασεις να δεις ολο το live καποια στιγμη. Τι φωνάρα έχει αυτός ο Coverdale ρε παιδί μου. Να 'σαι καλά Waterfall-K πολύ ωραίο βίντεο. 8) Υπάρχει καμιά live εκτέλεση του Child in Time που να τραγουδάει ο Coverdale; Με ένα ψάξιμο που έκανα στο youtube, δε βρήκα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Υπάρχει καμιά live εκτέλεση του Child in Time που να τραγουδάει ο Coverdale; Απ'οτι εχω ακουσει/δει, οχι. Επι Coverdale/Hughes τραγουδαγαν live αρκετα κομματια της περιοδου Gillan, οπως τα Smoke On The Water, Space Truckin', Highway Star κλπ, αλλα το Child in Time δεν νομιζω. Ισως να υπαρχει βεβαια καποια εκτελεση σε καποιο απο τα εκατονταδες bootleg και να μου εχει διαφυγει, ο Hughes ανετα το "ειχε" το κομματι για πλακα.. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις