freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 'Til it Shines :o :'( :-* @Τερρυ...Πες μου τωρα οτι το Low life δεν ειναι μεσα στα 10 καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων... Αλλα τι λεω..για σενα τα 7 απ τα 10 ειναι των...YES.. ;D ;D ;D ;D Εχω την αναγκη να ευθυμησω.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 :o :'( :-* @Τερρυ...Πες μου τωρα οτι το Low life δεν ειναι μεσα στα 10 καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων... Αλλα τι λεω..για σενα τα 7 απ τα 10 ειναι των...YES.. ;D ;D ;D ;D Αχμμμ... κοντά έπεσες ;D ;D ;D Των Rush ;D 8) Τι θα το παπουδέψουμε; 70ίλα; Ωραία, πάμε ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Αχμμμ... κοντά έπεσες ;D ;D ;D Των Rush ;D 8) Nταξ τοτε!Συγχωρεισαι-δικαιολογεισαι.. Εμενα μ αρεσουν τοτενες που-τανε γιεγιεδες... ;D ;D ;D Βεβαια ακομα και..γιαγιαδες..Ξεσκιζουν! :) Τι ανθρωπας ρε αυτος ο Λη? :o :o :o :o GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 :o :'( :-* @Τερρυ...Πες μου τωρα οτι το Low life δεν ειναι μεσα στα 10 καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων... Αμ δεν ειναι?Και να ταν μονο αυτο! Τουτο δηλ.τι ειναι: THUNDER - I'LL BE WAITING Πάντως τα κουμπάρια και ο (hot) teacher έχετε ένα... ζήτημα με τους Thunder ;D ( με την καλή έννοια) Πραγματι! Απ τις 2-3 αγαπημενες μου μπαντες μαζι με τους Lizzy-οχι Borden-και ενα καρο αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Nταξ τοτε!Συγχωρεισαι-δικαιολογεισαι.. Εμενα μ αρεσουν τοτενες που-τανε γιεγιεδες... ;D ;D ;D Βεβαια ακομα και..γιαγιαδες..Ξεσκιζουν! :) Τι ανθρωπας ρε αυτος ο Λη? :o :o :o :o Απίστευτος- αλλά ομοίως και οι υπόλοιποι 8) Και αφού απόλαυσα το άσμα, ανταποδίδω με ένα μεταγενέστερο αλλά εξίσου μεγαλοφυές άσμα- από τα υπέρ αγαπημένα μου ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Αμ δεν ειναι?Και να ταν μονο αυτο! Τουτο δηλ.τι ειναι: Aσε φιλε..εχουμε προβλημα.. :-X Θα μας παρουν για κολλημενους.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! ;D ;D ;D Χαλαρα βαζω 3 κομματια τους στο τοπ 10... Και 30 στο τοπ 100... ;D ;D (Εχω και τα ισοδυναμα κλασματα τουτη την περιοδο.. :D) @Τερρυ τι κομματαρα ειν τουτη? :o :o :o Λοιπον αυτοι οι τυποι,οι RUSH,μου βγαζουν αυτο το...''Ειναι ωραιο να χεις μπαντα και να δημιουργεις'' οσο λιγοι.. ;) Ωραιο σνερ...γιεγιεδικο.. ;D ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2012 Eνα κομματι του φιλου μου Γιωργου Τρανταλιδη !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια πολλα σε ολους καλα χριστουγενα :) Yanni - Live at the Acropolis (Nostalgia) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Yanni - Our Days Live 2009 HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Τι να πω τώρα γι' αυτούς! :-X Scofield & Abercrombie - I Should Care Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις