fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 LES DUDEK "Falling out" Βρε Νέστορα δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου θυμίζει το riff (πολύ έντονα όμως). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Βρε Νέστορα δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου θυμίζει το riff (πολύ έντονα όμως). Kαι 'μένα, κάτι από το "νότιο συνάφι" του. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Βρε Νέστορα δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου θυμίζει το riff (πολύ έντονα όμως). Ίσως αυτό λιγάκι... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Διαβάζω το βιβλίο του Duff McKagan,οπότε...Good ol' Guns N' Roses... https://www.youtube.com/watch?v=7ZVbGj6wp_8 "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Εμένα και το άσμα προ καιρού που άκουσα με άρεζε ,αλλά και το οβίνδεον ,τώρα αν ο Λ.Κ ουτσογιαννόπουλος ,έχει άλλη άποψη ως προς την αισθητική και την επιλογή της πρωταγωνίστριας ,δεν ξεύρω ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Βρε Νέστορα δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου θυμίζει το riff (πολύ έντονα όμως). Θυμιζει ριφφς τυπου Skynyrd(country boy,gotta go),αλλα σε σε ειδικα μπορει να θυμισε και κανενα Pat Travers(o ηχος?)-ιδεες σου βαζω 8): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=v2qZHK Μη δίνετε σημασία...απογευματινή πρόβα με τους φίλους του γέρου μου (μουσικούς) για εμφανίσεις σε ταβέρνα Παρασκευή -Σάββατο βράδυ....me likey! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Άντε, κάποτε υπήρχε και αυτή η ΜΠΑΝΤΑΡΑ!!! :o ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 ΘΕΟΣ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις