Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Να υποθέσω ότι έμαθες αυτόν τον "ομορφάντρα" από το cd με τις διασκευές σε κομμάτια του Peter Green. Σωστα υποθετεις! :) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Πολλά "τέρατα" μαζέμενα! Ακούτε JJ και gvour?? "Distraction" by Adam Nitti, Shane Theriot, Mike Whittaker, Kirk Covington at AIM Μουσικαρες ολοι-αυτος ο Theriot τι ωραια παιζει? Να υποθέσω ότι έμαθες αυτόν τον "ομορφάντρα" από το cd με τις διασκευές σε κομμάτια του Peter Green. Nόμιζα ότι τον ξέρω μόνο εγώ. :D. Τον έχω δει ζωντανά στη Σουηδία και σε μερικά σημεία έχει πολύ ενδιαφέρον. Χεντριξιανή σχολή. Oι περισσοτεροι μαλλον απο εκει τον μαθαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 αυτος ο Theriot τι ωραια παιζει? Και νομίζω ότι του πάει η Tele. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
After_Hours Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Φρέσκα πράματα ‘You gotta be willing to die for the motherf@cker.’ -Elvin Jones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 ....They're turning kids into slaves just to make cheaper sneakers. But hat's the real cost? 'Cause the sneakers don't seem that much cheaper. Why are we still paying so much for sneakers When you got them made by little slave kids.... ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefano$$$ Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Big Rock Candy Mountain ....In the big rock candy mountains, the jails are made of tin, And you can walk right out again, as soon as you are in. There ain't no short handled shovels, no axes, saws, or picks. I'm a-going to stay where ya sleep all day, Where they hung the jerk who invented work In the big rock candy mountains.... ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 LES DUDEK "Falling out" InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις