sotiroubas Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Κομμάτια μ' έκανες. Pat Metheny - Always and Forever Σπουδαίος παίκτης ο Pat Metheny αλλά αυτή η ηλεκτροακουστική είναι σαν ''μαστραπάς'' πολύ άκυρη για τα γούστα μου.-) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Σπουδαίος παίκτης ο Pat Metheny αλλά αυτή η ηλεκτροακουστική είναι σαν ''μαστραπάς'' πολύ άκυρη για τα γούστα μου.-) Βρε sotirouba ποιά ηλεκτρακουστική? ??? Ο άνθρωπας παίζει με μια ηλεκτροκλασσική στα δύο κομμάτια, και με μια ημικατεστραμένη μεν, θεϊκή δε, Gibson Es-175 (το jazz σκάφος). :o Να μου πεις για το ντύσιμό του να συμφωνήσω ;D, αλλά για άλλα..... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Βρε sotirouba ποιά ηλεκτρακουστική? Ο άνθρωπας παίζει με μια ηλεκτροκλασσική στα δύο κομμάτια, και με μια ημικατεστραμένη μεν, θεϊκή δε, Gibson Es-175 (το jazz σκάφος). σκάφος ή ''σκάφη''. ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 σκάφος ή ''σκάφη''. ;D Φίλε, για τέτοια "σκάφη", εγώ πέταγα το πλυντήριο! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Φίλε, για τέτοια "σκάφη", εγώ πέταγα το πλυντήριο! :D Καλοοοο????.) σωστός ο ''ανθρωπας". ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Chris Rea - 90's Blues (1992) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Chris Rea - Nothing To Fear (1992) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Renaissance - Ashes Are Burning (1973) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Rainbow - The Temple Of The King | LIVE Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις