pericles Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2012 AQUAMARINE ..KOMMATAΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2012 Με κουφανες τωρα Περικλη. ;D Χτες το βραδυ μου ειχε κολλησει αυτο το κομματι, αν και εχω να ακουσω Santana κανα-δυο χρονια. Δεν ξερω γιατι μου ειχε κολλησει στο μυαλο χτες, αλλα τελικα δεν το εβαλα να το ακουσω ουτε απο τη δισκοθηκη μου ουτε απο youtube κλπ. Και σημερα το ποσταρες εσυ. Twilight Zone..... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2012 ημουν στο στουντικι μου και τυχαια εβαλα στο κασετοφωνο μια κασσετα με santana .Eτυχε να εχει και το aquamarine...οποτε ειπα δεν το ποσταρω κιολας να το χαρει και κανενας Χριστιανος 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Ακομα και στην "χειροτερη" περιοδο τους, η γκρουπαρα αυτη εβγαλε διαμαντια. Deep Purple - Truth Hurts Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Οι διακοπές μου ετελείωσαν ,αλλά οι αναμνήσεις μένουν σε οβίδεον 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 [flash=200,200] Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 HIROMI'S SONICBLOOM - Led Boots Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Παντού είναι αυτός ο Fuzinsky. Πολύ άρρωστος ήχος στα πλήκτρα όμως Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Εκνευριστικος ηχος, τουλαχιστον για τα αυτια μου. Αλλα η Hiromi Uehara ειναι απιστευτη πιανιστρια, μεγαλη κλαση. Παρακατω ενα κομματι με Anthony Jackson (μισος εμεινε...) και Simon Philips. HIROMI UEHARA - Now Or Never (2011) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις