Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Και γιατι οχι το αυθεντικo Mr Foxxx? 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Δεν τον εχω δει τον McLaughlin. :( Εισαι τυχερος που ησουν εκει. Ποτε ειχε παιξει? Αν δεν με γελάει η μνήμη μου ήταν 90s στις αρχές που είχε έρθει με τους Free Spirits (Joey De Francesco - hammond organ-σοκ, trumpet-ξανάσοκ νομίζω ήταν του Miles η τρομπέτα-στραβή και Dennis Chambers - drums) δολοφονία, ήταν κάτι Χάρε Κρίσνα δίπλα μου και κλαίγανε (το στομάχι μου είχε γίνει κόμπος από την μπάντα), και λίγο αργότερα (πάλι μέσα ήμουν) ένα Φεβρουάριο ή Μάρτιο στο μέγαρο με Dennis Chambers και Gary Thomas νομίζω, άστα να πάνε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Inception Soundtrack - "The Dream is Real" Music Compilation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 McLaughlin/DeFrancesco/Chambers..... :-X Παιζανε παπαδες, τι να λεμε τωρα. Ο DeFrancesco στα 20-21 τοτε στις αρχες των 90s, αλλα με τεχνικη που σε αφηνε αφωνο. Και στα 17 του ετσι επαιζε βεβαια, οταν τον πηρε ο Miles Davis να παιξει keyboards για την παγκοσμια περιοδεια του. ;D Εγω οταν ακουσα το πρωτο του αλμπουμ (All Of Me) που το εβγαλε στα 17 του, επαθα σοκ. ??? Οταν διαβασα δε την ηλικια του, εκει πηγα να πηδηξω απ'το παραθυρο. ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 4 Wheel Drive - Dark Eyed Cajun Woman / Doobie Brothers (cover) 4 Wheel Drive - One way or another / Uriah Heep (cover) 4 Wheel Drive Recordings Blue Monday Calling (cover) Use Me - Bill Withers (1972) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Genesis - When In Rome (2007) (Dvd Full) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 οργιο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Θέλω να καταγγείλω το μέλος Costas Siachamis (ex Corgius/ Nordius) για απόπειρα καταστροφής του image του Sιr Apos. ;D Ο πάντα ενεργητικός και αεικίνητος Sir, παρουσιάζεται ως... υπναράς :o, μέσα από τις φωτογραφίες με τις οποίες επένδυσε τα clip του ο Costas. ;D ;D ;D Ιδού, για του λόγου το αληθές ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Απολύεται. >:( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις