Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 Ωραιοι οι CICCADA. www.noiz.gr/index.php?topic=188665.0 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 fusiongtr τους ανακάλυψα κι εγώ πρόσφατα τους Alter Bridge.Μαμούν θα έλεγα!Τους βρήκες κι εσύ από τα relative videos δίπλα από Black Stone Cherry στο youtube ή καμία σχέση? :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 fusiongtr τους ανακάλυψα κι εγώ πρόσφατα τους Alter Bridge.Μαμούν θα έλεγα!Τους βρήκες κι εσύ από τα relative videos δίπλα από Black Stone Cherry στο youtube ή καμία σχέση? :) Θα μας πει κι ιδιος(ξυπναει με τις μεγαλες ωρες) αλλα μαλλον μεσα επεσες! ;D Τσεκαρε κι αυτους(πιο Wolfmother στυλ)-ισως να τους ξερεις ηδη: Heavens Basement - Saint Routine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 fusiongtr τους ανακάλυψα κι εγώ πρόσφατα τους Alter Bridge.Μαμούν θα έλεγα!Τους βρήκες κι εσύ από τα relative videos δίπλα από Black Stone Cherry στο youtube ή καμία σχέση? : Απλά ψάχνω όποια μπάντα κάνει περιοδία με τους Cherry. ;D Πέρυσι έπαιζαν Ευρώπη μαζί με τους Alter Bridge, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. ;) Πολύ θα ήθελα να ήμουν μέσα στο Wembley πχ, με μια ώρα Black Stone Cherry και μιάμιση ώρα Alter Bridge. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
After_Hours Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Στίχοι φαινομενικά ασυνάρτητοι και ασύνδετοι. Μουσική μονότονη. Κι όμως... Και κάτι πιο δυνατό ‘You gotta be willing to die for the motherf@cker.’ -Elvin Jones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 DEMO FINAL CLIP Phil Collins - Something Happened On The Way To Heaven [Official Music Video] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Thunder - Rock City 2011 Christmas Show - The Thrill Of It All (5) Μεγαλες RnR μπαντες-και ουχι μουσειακες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις