gvour Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Xαϊ Τζα(γ)κερ! Παρα πολυ ωραιο κομματι με υπεροχα φωνητικα(των Attraction). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Από ένα μέλος του φόρουμ,καταπληκτικοί στίχοι και μουσική και παίξιμο και όι άλλο θέτε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Πού το θυμήθηκα αυτό τώρα... Megadeth - Rattlehead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Xαϊ Τζα(γ)κερ! Παρα πολυ ωραιο κομματι με υπεροχα φωνητικα(των Attraction). Γιώργο καλήμέρα. Θα σου πω μια ιστοριούλα γι' αυτό. Όπως ξέρεις είμαι φανατικός δισκοσυλλέκτης, ψάχνοντας παλιότερα στα flea markets της Σουηδίας βρίσκω το συγκεκριμένο lp. Φυσικά δεν το ήξερα, αλλά επειδή είχε 1€ και ήταν Tower records το πήρα. Όταν το άκουσα μου άρεσαν πολύ τα τραγούδια, ό ελαφρύς pop ήχος της μπάντας, η κοριτσίστικη φωνή και είπα "μα καλά, γιατί δεν γνώρισαν αυτοί επιτυχία στην εποχή τους". Περνάει ο καιρός και ακούω στο ραδιόφωνο αυτό: THE AVALANCHES / Since I Left You από μια μπάντα που χρησιμοποιούσε samples και το κάνουν επιτυχία. Μου αρέσουν αυτές οι μπάντες που τυμβωρυχούν, βρίσκουν σπουδαίες μελωδίες και τις παρουσιάζουν με σύγχρονο τρόπο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 το ότι είναι κομματάρα δεν το συζητάμε.. Το ότι έχει εκπληκτική ενορχήστρωση ούτε... Την πλάκα μου όμως, την έχω πάθει με τα φωνητικά του μεγάλου... Eric Clapton & J.J. Cale- Hard To Thrill Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Είμαι ποζεράς τι να κάνω??? ;D Fair Warning - Live in Tokio - 2010 - 03 - Generation Jedi Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Ρίχνω και εγώ μια ακόμα ποζεριά!!! ;D ;D ;D Skid Row - Youth Gone Wild (music video) HQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Ποζεριές βλέπω με τα... κιλά ;D ;D ;D Έλα, πάμε ένα καλό... κομμωτήριο ;D 8) Dokken-Unchain the Night all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις