samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Μόνο κάτι πακιστανοί ,κάτι ΚΚΕδες και κάτι φρικιά καπνίζουν ,πίνουν και γουστάρουν γκόμενες τη σήμερον . Εγώ με τον Μαραθώνα είμεθα φιουζιονάδες και μετροσέξουαλ ha ha ha ha Flipper - Ha Ha Ha No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Εγώ με τον Μαραθώνα είμεθα φιουζιονάδες και μετροσέξουαλ ha ha ha ha Flipper - Ha Ha Ha Πες μου ότι μαζεύεστε με τον Μάραθον και ακούτε Flipper και τι στον κόσμο ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Πες μου ότι μαζεύεστε με τον Μάραθον και ακούτε Flipper και τι στον κόσμο ;D ;D ;D 8) Δεν ακούμε ,παίζουμε στην υπόγα και φυσικά ρίχνω και κέρμα εγώ για τη συμμετοχή μου . Είναι αδηφάγο καπιταλιστικό γουρούνι ο αφιλότιμος ,αλλά κατέει το άθλημα ,τη τσουλάει τη μπίλια ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Ronnie Montrose... Ronnie Montrose Live in New York City #1 - 1978 - "Open Fire" "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Ε τώρα ,μας ξεπούλησες ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Ε τώρα ,μας ξεπούλησες ;D 1) Είναι αληγορικό. ;) 2) Γιατί; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 1) Είναι αληγορικό. ;) 2) Γιατί; Αν την επόμενη φορά παίξεις με τη μπάντα σου ΑΦΤΟ ;D μέχρι που θα σου κουνάω και στρινγκάκια απ τις θαυμάστριες ;D Τόχεις πάντως ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Jimi Hendrix - Hey Joe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις